Tricicletă electrică cu frână electromagnetică – model nou

De curând am primit modelul nou (2020) de tricicletă electrică de la Z-tech care are în dotare și frână electromagnetică.

Am ținut foarte mult să facem acest articol pe blog pentru a vă prezenta mai „pe viu” principalele caracteristici ale acestui model.

DENUMIREA TRICICLETEI

Modelul vechi de tricicletă electrică cu frână electromagnetică se numea ZT-15-B. Modelul nou, se numește ZT-15-E.

Denumirea s-a schimbat deoarece are câteva modificări fizice, cât și frâna electromagnetică a fost schimbată cu un alt model și este mult mai bine și pentru codificarea pieselor de schimb pentru a nu exista confuzii între modele.

FRÂNA ELECTROMAGNETICĂ NOUĂ

Așa cum am spus si mai sus, partea de frână electromagnetică atașată pe motor s-a schimbat cu un model nou deoarece modelul de pe ZT-15-B nu putea fi pus pe poziția OFF decât dacă efectiv țineai maneta de decuplare tot timpul împinsă (altfel ea revea singură înapoi și bloca roțile) sau dacă o alimentai pe direct de pe baterii ceea ce nu oricine se pricepe să facă.

Noua frănă are o manetă cu 2 poziții fixe, una cuplată, una decuplată și poate fi folosită tricicleta chiar și cu ea decuplată. Dacă este dată în sus (spre portbagaj) se poate împinge tricicleta manual, dacă este în poziția de jos (spre sol) aceasta nu mai poate fi împinsă manual decât dacă o decuplați electric. Cum o decuplați electric, vedeți mai jos.

Maneta de pe frâna electromagnetică

DECUPLAREA FRÂNEI ELECTROMAGNETICE DE LA BUTON

Am avut nenumărate telefoane în legătura cu ZT-15-B exact pe această speță. Oamenii îți doreau de exemplu să împingă tricicleta manual de exemplu la punerea ei în garaj, etc și efectiv nu se putea deoarece frâna se decupla doar când foloseai accelerația.

buton deconectare frana electromagnetica tricicleta electrica zt-15

Modelul nou, ZT-15-E știe să facă acest lucru, are în dotare un buton pe ghidon pe care dacă îl acționezi, decuplezi frâna electromagnetică și poți să miști tricicleta ușor de pe loc. Acel buton, se vede în imaginea de mai sus, încercuit cu roșu.

BORD NOU

Bord nou, LCD pe ZT-15-E

Dacă modelul vechi de tricicletă electrică ZTECH cu frână electromagnetică, avea un bord analogic, modelul 2020 are unul cu un display LCD frumos, cu cifre clare și doar cu martori necesari conectați la controller.

ASPECT

Aspectul nu a fost schimbat prea mult. Are aceleași dimensiuni ca toate tricicletele de acest gen, s-a revenit doar la vechea aripă față care a fost prezentă pe prima tricicletă electrică de la Ztech, ZT-15-A.

Rotițele ajutătoare din spate au fost înlocuite cu unele puțin mai mici. Știm de la clienți că cele vechi mai mari în diametru, de la o vreme fac gălăgie dacă nu sunt date cu un lubrifiant.

MOD DE AMBALARE, EXPEDIERE

Acest model de tricicletă electrică, ajunge la tine într-un mod deosebit. Ambalată într-o cutie imensă de carton, dar foarte solidă și cel mai important lucru: are toate accesoriile montate, înafară de oglinzi.

Acest ambalaj are totuși o amprentă destul de mare asupra prețului, coletul fiind mult mai mare, prețul transportului crește atât de la furnizor la noi, cât și de la noi la client, dar este 100% sigur.

Bineînțeles că noi desfacem fiecare colet (și cred că suntem printre singurii care facem lucrul ăsta), verificăm tricicleta din punct de vedere fizic și tehnic, verificăm seria de șasiu și atașăm CIV-ul și restul documentelor necesare pentru posesor.

Pe final de articol, am făcut un video super rapid (nu e cine știe ce calitate), dar e suficient pentru a vă face o idee despre noua tricicletă electrică din gama ZTECH, oferită bineînțeles de Bimax.

Dacă vrei să vezi mai multe detalii despre acest produs, te așteptăm pe site-ul nostru:

Un comentariu la „Tricicletă electrică cu frână electromagnetică – model nou”

  1. Sunt ft ft ft multumita de triciclul meu am un an de cand am cumparato si nu am strans un surub. VOLTA mea produsa in Turcia este nemai pomenita. Daca ar fi fost si carosata !!!!!!! Dar am o mare rugaminte la dvs. In clipa cand veti comercializa o astfel de Tricicleta sa ma aveti in vederesi pe mine

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.