Cum legăm/protejăm bicicleta împotriva hoților?

Cu siguranță ați avut momente când ați lăsat bicicleta lângă o balustradă sau un gard și ați intrat până în magazin pentru câteva cumpărături, dar inima nu bate în tot acest timp, gândindu-vă ca nu cumva un răufăcător să plece cu bicicleta dumneavoastră într-un timp așa de scurt.

De aceea s-au inventat fel și fel de anti-furturi pentru biciclete, fie ele electrice fie ele de oraș, fie Mountain Bike-uri, pentru a le proteja de mâinile necurate.

În general se găsesc 3 tipuri de antifurturi în comerțul de specialitate și anume:

Cele din aliaj de oțel dur, care nu sunt flexibile, de tip ”U”:

antifurt solid bicicleta

Acest tip de antifurt pentru bicicleta este unul dintre cele mai sigure, având clasa de securitate de 10 puncte. Are și un suport pentru a putea fi ușor atașat de cadru când nu este folosit.

Cele din oțel spiralat blocabil cu cheie:

antifurt otel spiralat

Aceste tipuri de antifurt au în general un grad de securitate mediu-avansat, fiind disponibile mai multe feluri, în funcție de lungime sau grosime.

Cele din oțel spiralat, blocabil prin cifru programabil:

Antifurturile cu cifru sunt aproximativ de sigure ca și cele cu cheie, probabil sunt puțin mai practice pentru cei care nu vor o cheie în plus în buzunar.

Sfaturi înainte de a achiziționa un antifurt pentru bicicletă:

  • Antifurturile de calitate care se blochează cu cheia, trebuie să aibă 3 chei. Modelele cu doar 2 chei în general sunt produse ieftine și nu conferă siguranță.
  • Nu cumpărați antifurturi care au un fel de cheie rotunda. Există diferite filmulețe pe internet care arată cum poate fi deblocat un astfel de antifurt cu ajutorul unui pix.

Cum se leagă bicicleta?

Mai jos o să vedeți o prezentare practică despre cum se poate lega cât mai bine bicicleta electrica:

cum se leaga bicicleta

Tutorialul de mai sus ne arată în partea dreaptă cum se leagă o bicicletă care are roata din față demontabilă, iar în partea stângă cum se leagă o bicicleta care nu are roata din față demontabilă ușor.

La bimax.ro, avem o categorie specială cu antifurturi, cu produse atent alese pentru a vă oferi cel mai înalt grad de securitate și la prețuri accesibile.

VEZI AICI PRODUSELE DIN CATEGORIA ANTIFURTURI

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.