Video Scuter Electric 4 Roți – Faster

Probabil că ați observat că în oferta Bimax de scutere electrice au apărut vehiculele cu 4 roți de la Electroride.

Cine este Electroride?

Electroride este un producător (în COC-uri este producătorul) european de vehicule electrice cu 3 sau 4 roți. Toate vehiculele lor se asamblează în fabrica din Polonia cu un grad de atenție la detalii foarte mare, de unde pleacă spre piața din Polonia sau alte țări europene gata asamblate și verificate 100%.

scuter electric 4 roti faster

Ne bucurăm să fim importatorul oficial al Electroride în România.

Deoarece la primul lot de vehicule am făcut RAR individual la fiecare în parte, am avut ocazia să le manevrăm puțin pentru a le vedea punctele forte sau cele slabe așa că am făcut și un test de stabilitate care îl puteți vedea în video-ul de mai jos:

Ce am observat la testele pe zăpadă:

  • Stabilitate extrem de bună în cazul în care se derapează. Dacă pe tricicletă trebuie să fi atent la derapaje și să ajuți puțin pentru a păstra echilibrul ei, pe scuterul electric Faster pur și simplu trebuie doar să stai deoarece stabilitatea este de câteva ori mai bună pe 4 roți.
  • Test la frânare: Faster se comportă excepțional la frânare bruscă pe zăpadă. Suterul nu își schimbă traiectoria la frânare, iar de la 20 km/h viteză atinsă, am frânat în mai puțin de 2m, carosabilul fiind plin cu zăpadă.

Puncte slabe:

  • Denivelările se simt mai accentuat în ghidon față de o tricicletă, pentru că sunt 2 roți în față;

Per total am fost total surprinși de capabilitățile lui Faster, dar până la urmă este un produs crescut pentru piața din Europa, deci trebuie să fie de top!

Încă un video pentru FASTER – Scuter electric pe 4 roți:

Ce părere ai despre vehiculul electric Faster? Într-un articol următor vom discuta despre varianta Faster Max.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.