Scuterele electrice au inceput sa fie foarte practicate de romani tocmai din cauza ca unele modele nu necesita inmatriculare, permis de conducere, verificare tehnica sau asigurare.

Noi comercializam astfel de scutere, printre care si modelul ZT-09, care nu are nevoie de permis/inmatriculare.

Venim in ajutorul dvs prin cateva indicatii video despre montajul final care trebuie sa-l faceti inainte de a pune scuterul in miscare:

Totodata, noi va putem trimite scuterul gata montat daca doriti, insa din fabrica toate modelele noastre sunt montate in proportie de 90%.scuter electric zt-09

banner bimax

Categorie: Video
Taguri: , , , ,
Data postarii: aprilie 28, 2014

11 comentarii la articolul “Video montaj scuter electric ZT-09

  1. Scuter electric este un vehicul cu viteza de peste 25 km/h dar nu mai mare de 45 km/h. Ce este sub 25 km/h si are si pedale este considerata bicicleta electrica. Uitati-va in categoria noastra de scutere electrice la produsele care au pedale. Acelea pot fi conduse fara permis sau inmatriculere, nu sunt mopede, doar arata mai „pompos”.

 1. Am un moped electric care poate atinge 40 km/h. Nu are limitatorul de viteza. L-am cumparat de la cineva ,nu de la o firma . Cum pot rezolva sa am limitator de viteza pe el?

  1. Problema nu este neaparat de limitare. Cand cumparati de la „cineva”, daca chiar trebuie sa cumparati de la „cineva”, cereti documente insotitoare. Chiar si factura cu care l-a cumparat persoana respectiva din care sa reiasa modelul. De ce? Pentru ca, altfel agentul poate constata ce vrea in trafic iar fara sa ii prezentati documente justificative nu prea aveti sanse.

   Mai mult, acel cineva, poate ca nu a dobandit cu buna credinta acel moped, iar dupa seria de sasiu puteti avea alte surprize.

   Revenind la subiect, controller-ul daca este unul clasic, are 2 fire albe, conecteaza-le impreuna si o sa se limiteze! Vezi aici schema 3.

   1. Deci mi-a dat manualul mopedului. Modelul este Luxury Electric Bike. Si la specificatiile tehnice scrie : „max speed 20km/h”. Era o firma mai mica care vindea mopede si biciclete electrice . Mi-a dat si un contract de vanzare-cumparare cu firma. Si atat. Garantie nu . Dar, eu am observat ca mopedul prinde mai mult de 20 km la ora. Are 3 nivele la viteza . Daca dai pe 3 si e bateria incarcata,prubde catre 40 km .Si atunci ,mai trebuie sa merg la RAR ? Trebuie s-o inmatriculez la Primarie,cu numar galben? Asa am auzit. Ca si daca nu se inregistreaza la Politie ,macar cu numar galben de la Primarie ,tot trebuie. Nu am stiut ca-s atatea probl cu ele ,ca nu lyam de acolo. Mi-a placut ca era noua ,nu folosita . Iar de firma aceasta Bimax nu stiam,ca nu ma complicam cu ei. Dar spuneti-mi ce sa mai cer , ca si acte, de la ei si ce inregistrare/ inmatriculare am de facut. Cineva mi-a spus ca are si asigurare pe moped, obligatorie.

   2. Deci mi-a dat manualul mopedului. Modelul este Luxury Electric Bike. Si la specificatiile tehnice scrie : „max speed 20km/h”. Era o firma mai mica care vindea mopede si biciclete electrice . Mi-a dat si un contract de vanzare-cumparare cu firma. Si atat. Garantie nu . Dar, eu am observat ca mopedul prinde mai mult de 20 km la ora. Are 3 nivele la viteza . Daca dai pe 3 si e bateria incarcata,prubde catre 40 km .Si atunci ,mai trebuie sa merg la RAR ? Trebuie s-o inmatriculez la Primarie,cu numar galben? Asa am auzit. Ca si daca nu se inregistreaza la Politie ,macar cu numar galben de la Primarie ,tot trebuie. Nu am stiut ca-s atatea probl cu ele ,ca nu lyam de acolo. Mi-a placut ca era noua ,nu folosita . Iar de firma aceasta Bimax nu stiam,ca nu ma complicam cu ei. Dar spuneti-mi ce sa mai cer , ca si acte, de la ei si ce inregistrare/ inmatriculare am de facut. Cineva mi-a spus ca are si asigurare pe moped, obligatorie.

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Tabel mărimi cască moto / scuter
Tricicleta electrică ZT-15, varianta de iarnă sau ploaie
Ce se poate conduce fără permis?
Bicicletă cu motor electric fără permis?
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Cum funcționează o bicicletă electrică?
Reparație trotinetă Electrică Myria MY7010 BK
Social Media