Reparație Golden Motor Miromax

Zilele trecute a ajuns la noi in service-ul de biciclete electrice un Golden Motor Miromax, Magic Pie 4 sau 5, de 20″ cu spite pline. Bineînțeles că la noi nu vin motoarele să le testăm sau să „ne dăm” cu ele, ci cu defecte 😀 dar până la urmă, asta ne este meseria.

Miromax cu fire în scurt la ieșire din motor

După ce ne-am chinuit vreo trei zile să îl desfacem (avea poxipol la greu în zona axului) și eram deja pe cale să abandonăm, am reușit într-un final cu ajutorul unei stații cu aer cald. Cam așa arată lipiciul după ce l-am încălzit forțat:

goldem motor open, deschidere

După ce am reușit să îl desfacem, am ajuns la controller, unde totul este „izolat” într-un plastic moale, transparent, ceva mai flexibil decât cel din baghetele de plastic:

Controller-ul din interiorul unui Golden Motor

Am trecut la, refacerea cablului prin micșorarea lui, adică am eliminat partea compromisă, după care am topit din nou plastic pentru a-l izola:

Controller Golden Motor Miromax

L-am închis la loc și pe urmă i-am făcut proba. Am făcut și un mic video:

PS: Ca să vedeți cât e de puternic un astfel de motor, vă las vide-ul de mai jos:

6 comentarii la „Reparație Golden Motor Miromax”

 1. Interesant! Cand faceti un articol legat de cum se demonteaza o roata cu motor pe ea? Eu nu am facut pana acum pana si sper sa nu fac, dar daca doresc sa schimb cauciucul cu unul mai lat de exemplu sau cu unul cramponat de off-road cum o fac? ca are acele fire de la motor si nust cat sunt de lungi si daca o poti da deoparte sa poti lucra la demontarea cauciucului..

  Ar trebui sa faceti mai multe articole de genul asta pentru ca la vanzare nu ati oferit manual al produsului asa cum ar fi trebuit sa o faceti!

  Răspunde
  • Te rog sa ne spui ce bicicleta ai, daca e cumparata de la noi si iti facem tutorial. Oferim manuale de utilizare la toate bicicletele de pe https://www.bimax.ro. Nu cred ca aici e locul ideal de a discuta despre manuale de utilizare. Acesta e un articol despre service, Golden Motor, etc…

   Răspunde
   • Bună ziua am și eu o problema cu un motor roată pe 16′ 250W 48V, ESTE DE PE UN SCUTER ELECTRIC Ztech Yadeo zt-09clasic mia ros cablul cățeaua și as dorii un tutorial cum pot desface și inlocuii cablul care întra în motor

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.