Jurnal cu Bicicleta Electrica

Testam o bicicleta electrica TRD 10

Salutare dragi posesori sau viitori posesori de biciclete electrice,

N-am mai scris recent pe blog din lipsa timpului liber, sezonul intrând cu asalt anul acesta însă nu ne lăsăm, revenim cu o serie noi de articole pentru tine.

… astăzi o să vorbim despre o bicicletă electrică din gama Bimax

Ce e cu cu bicicleta electrica TRD 10?

Ei bine, unul dintre colegii noștri a primit în această vară pentru teste, o bicicletă electrică TRD 10, despre care putem sa vă spunem că: 

 • este ușurică, având în dotare un acumulator Li-Ion de 36V, 10Ah;
 • este asistată la pedalare dar se poate monta și accelerație;
 • are instalația electrică simplă, strictul necesar și ușor de depanat;
 • are lumini LED pentru economie dar și pentru a corespunde normelor în vigoare pentru a circula pe drumurile publice.
bicicleta electrica in bistrita
Bicicleta electrica TRD 10 in acțiune, tocmai pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita.

Performanțe obținute

Colegul nostru are de parcurs o distanță Acasă -> Bimax de aproximativ 18 km așa că a luat bicicleta, a parcurs distanța până acasă în mod asistat iar bateria indica tot 100%.

A doua zi dimineață (pe răcoare :-D), sus pe bicicletă și viteză spre sediul Bimax. La aproximativ 1 km de sosire (adică cam pe la 35 km parcurși ), la porniri mai accentuate scădea un LED din nivelul bateriei.

Drept urmare, TRD 10 trece cu brio testul navetei dacă aveți de parcurs chiar și 40 km..

De aproximativ două luni această bicicletă face zilnic 40 km cu o încărcare, uneori chiar mai mult când avem de ne deplasat și în alte locații pentru a rezolva diverse sau pentru aprovizionări.

indicator baterie bicicleta electrica
Indicatorul bateriei la bicicleta electrică TRD 10.

Video de pe drum

Cum localitatea de domiciliu a colegului nostru este în drum spre Lacul Colibița, acesta a filmat aglomerația drumului european E58 care se formează la sfârșit de săptămână și până duminică sau în sărbători:


Îți mulțumim pentru urmărire!

3 comentarii la „Jurnal cu Bicicleta Electrica”

 1. petrisord7@gamil,com am cumparat in aprilie zth11 sa stricat o am in servis la buzau as vrea sa cumpat altala juma te de ptet ci care este in imagine bimax,ro

  Răspunde
  • Probabil ca cei de la Buzau nu o sa o repare ca nu au piese de schimb. Puteti sa o trimiteti la noi in Service si o reparam noi 🙂

   Bicicleta electrica TRD 10, este putin mai scumpa decat ZT-11 dar este mai performanta deoarece are acumulator Litiu Ion (mult mai usor si cu durata mai lunga de viata) iar instalatia electrica este mult mai simpla pentru nu da batai de cap…

   Răspunde
 2. Bună ziua am o bicicleta Giant electrica defecta …. Întrebarea mea este .. se poarte înlocui motor sau controler. La dumneavoastră?… acumulator și încărcător functionale

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.