Cum se schimba controller-ul la o trotineta electrica (motor cu perii)?

Nu stiu daca stiti sau nu, dar noi am introdus pe bimax.ro un controller pentru motoare cu perii care se gasesc in general pe trotinetele electrice.

Controller-ele pentru motoare cu perii sunt mai simplu de conectat, alimentarea motorului se face numai pe 2 fire iar senzorii hall lipsesc. Modelul nostru de controller pentru motoare cu perii, are pe fiecare conector o eticheta cu semnificatia lui pentru a usura munca depanatorului.

Mai jos vedeti si un tutorial video in care se schimba un controller pe o trotineta electrica ZT-51 in mai putin de 10 minute care va poate fi de mare folos:

30 de comentarii la „Cum se schimba controller-ul la o trotineta electrica (motor cu perii)?”

  1. Buna ziua ,am si eu o trotineta electrică si am ars deja 2 controllere ,cauza : nu am mai găsit CONTROLLER cu aceleași mufe pentru conectare.mam cam chinuit nefiind de meserie electrician si nu am reușit sa o fac sa funcționeze la fel ca prima data adică ,când frânezi accelerația nu trebuia sa mai funcționeze.am inversat ceva fire si am ars-o funcționând doar accelerația si atât fără lumini ,indicator si altele.mi-am mai băgat o data mâinile si am ars si accelerația . Va rog dacă se poate sa m-a ajutați cu câteva sfaturi sa o repar .va mulțumesc anticipat

    Răspunde
  2. Am si eu o trotineta electrica marca Raycool si am o problema la ea. Se incarca pana la 2 din 4. Am verificat acumulatorii cu aparatul de masura si sunt ok. De ce oare nu se incarca maxim. Stiti cumva ce are? Am incercat toate prizele din casa ca unde o incarcam deobicei nu ma functioneaza.

    Răspunde
  3. Buna ziua! Am si eu o bicicleta Spinter ST1402! (motor 36V350W, acumulator 36V21A, display LCD 810, iar pe controller scrie 13A). Este limitata la 25km/h. Ce as putea schimba la ea (controller nelimitat de 350w sau 500W sau LCD display) ca viteza sa creasca? Multumesc.

    Răspunde
  4. Am o trotineta windgoo si am mers cu ia prin ploaie si nu mai merge când o bag la încărcat păcate ceva la acumulatori ce se intampla?

    Răspunde
  5. Am si eu o trotineta Lime cu doua motoare( pe ambele roti), e de aia cu activare prin sms, se poate inlocui controllerul cu unul normal sa functioneze in parametri normali si sa si afisesze functiile pe display?! Va multumesc

    Răspunde
  6. Salutare, am o intrebare legata de incarcator pentru o trotineta Myria. Am pierdut incarcatorul si am cumparat altul, dar are alta mufa. Ca sa leg mufa potrivita am taiat firul, dar nu stiu exact unde trebuie sa duca ca sunt 3 pini, unul e (-), un (+) duce direct la baterie si un (+) intra in controler (o cutie metalica). Precizez ca am scos capacul sa observ aceste detalii. Acum nu stiu la care sa lipesc (+) plusul de la incarcator, astfel incat sa nu prajesc incarcatorul sau trotineta, multumesc, sper sa vina cineva cu un sfat!

    Răspunde
  7. Bună seara, am o problema la o trotineta electrica quickvolt 9. Am dat cu ea în bordura și sau atins pinii de la mufă de încărcare între eu. A murit deodată! Când încerc sa o pornesc binenteles după ce am depărtat pinii, display-ul și aprinde și se stinge și nu mai face nik! Știți ce poate fi?

    Răspunde
  8. Bună. Pe displayul JH-01 imi apare o iconita rosie in dreapta sus si motorul nu funcționează( este ca si un dreptunghi. Ce semnificație are acea ionița? Oare e defect display-ul,controlerul, motorul sau vreun fir? Controlerul este de 36v, 500w

    Răspunde
  9. Va salut:am o trotineta e-scooter,se aprinde displaiul dar ea nu functioneaza,cîteodată cînd vrea ea functioneaza pînă o opresc din displai,daca o pornesc din face tot la fel se aprinde dar nu functioneaza,cablajul în regulă măsurată continuitatea dar din controler nu scoate tensiunea de 5v,atunci cînd scoate tensiunea functioneaza,cred ca probleme la controler,se poate repara ca altul ca asta nu am gasit?.multumesc.

    Răspunde
  10. Am o trotineta luxor, nu functioneaza, bateria este ok. Pe controler scrie 25,2v 16a model HW 9027-zyd 003.Cablurile de legatura sunt bune.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.