Nu stiu daca stiti sau nu, dar noi am introdus pe bimax.ro un controller pentru motoare cu perii care se gasesc in general pe trotinetele electrice.

Controller 48V 1000W pentru motoare DC cu perii

Controller-ele pentru motoare cu perii sunt mai simplu de conectat, alimentarea motorului se face numai pe 2 fire iar senzorii hall lipsesc. Modelul nostru de controller pentru motoare cu perii, are pe fiecare conector o eticheta cu semnificatia lui pentru a usura munca depanatorului.

Mai jos vedeti si un tutorial video in care se schimba un controller pe o trotineta electrica ZT-51 in mai putin de 10 minute care va poate fi de mare folos:

Pentru detalii si preturi despre controller-ul „cu perii” intrati aici.

banner bimax

Categorie: Informatii, Tutoriale, Video
Taguri: ,
Data postarii: mai 1, 2015

13 comentarii la articolul “Cum se schimba controller-ul la o trotineta electrica?

  1. Buna ziua ,am si eu o trotineta electrică si am ars deja 2 controllere ,cauza : nu am mai găsit CONTROLLER cu aceleași mufe pentru conectare.mam cam chinuit nefiind de meserie electrician si nu am reușit sa o fac sa funcționeze la fel ca prima data adică ,când frânezi accelerația nu trebuia sa mai funcționeze.am inversat ceva fire si am ars-o funcționând doar accelerația si atât fără lumini ,indicator si altele.mi-am mai băgat o data mâinile si am ars si accelerația . Va rog dacă se poate sa m-a ajutați cu câteva sfaturi sa o repar .va mulțumesc anticipat

    1. Aceste reparatii nu se fac asa dupa ureche sau dupa mufe… Se fac cu instrumentul de masura in mana. Apelati la un specialist din zona dvs sau trimiteti la noi la service prin curier.

  2. Am si eu o trotineta electrica marca Raycool si am o problema la ea. Se incarca pana la 2 din 4. Am verificat acumulatorii cu aparatul de masura si sunt ok. De ce oare nu se incarca maxim. Stiti cumva ce are? Am incercat toate prizele din casa ca unde o incarcam deobicei nu ma functioneaza.

  3. Buna ziua! Am si eu o bicicleta Spinter ST1402! (motor 36V350W, acumulator 36V21A, display LCD 810, iar pe controller scrie 13A). Este limitata la 25km/h. Ce as putea schimba la ea (controller nelimitat de 350w sau 500W sau LCD display) ca viteza sa creasca? Multumesc.

  4. Am o trotineta windgoo si am mers cu ia prin ploaie si nu mai merge când o bag la încărcat păcate ceva la acumulatori ce se intampla?

  5. Am si eu o trotineta Lime cu doua motoare( pe ambele roti), e de aia cu activare prin sms, se poate inlocui controllerul cu unul normal sa functioneze in parametri normali si sa si afisesze functiile pe display?! Va multumesc

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Cum se leagă în serie bateriile?
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Cum se schimba controller-ul la o trotineta electrica?
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Ți s-a ars controller-ul de la bicicleta electrica?
Despre bicicleta-mașină PodRide
Controller universal pentru bicicleta electrica
Ce se afla in interiorul unui motor de bicicleta electrica?
Social Media