Alexander din Călărași a primit o tricicletă electrică în direct la Antena 1

Nu știm dacă ați auzit de organizația „Mereu Aproape” sau de emisiunea „Ajut Eu”, însă trebuie să știți că acești oameni, împreună cu partenerii lor, îndeplinesc dorințele celor care și le doresc și care au nevoie cu adevărat de ele.

Așa a fost și în cazul lui Alexander Dorin, un tânăr de 34 ani din Călărași, care, din cauza unei boli crunte, a rămas fără un picior. Totuși Alexander, are grijă de cei 6 copii ai săi.

Deși Alexander nu are un picior, lucrează la o companie situată la o distanță de 8 km față de casa sa și îi este foarte greu să facă naveta.

Dorința lui, listată pe site-ul ajuteu.ro a fost o tricicletă electrică, spunea el, de aproximativ 2000 lei.

Așa am aflat noi despre cazul său, de la oamenii minunați din organizația „Mereu Aproape” cât și despre ce tricicletă îți dorește.

Discutând amănunțit cu echipa „Mereu Aproape” ne-am dat seama că tricicleta pe care el și-o dorea, era un model cu destinația agrement, care nu are permisiunea legală de a circula pe drumurile publice.

Acesta a fost momentul în care ne-am decis să îl facem fericit pe Alexander cu o Tricicletă electrică TRD-910, cu acte în regulă, cu care poate circula liniștit pe toate drumurile publice pe care acesta își dorește.

Cu o zi înainte de emisiune, colegul de la Bimax, pregătea tricicleta pentru transport la București:

Pentru că totul a fost organizat într-un timp extrem de scurt, partenerii de la „Mereu aproape” au fost nevoiți să descarce un camion de marfă vineri dimineața (29.11.2019), pentru a ajunge la locul unde era poziționată tricicleta și a o duce în siguranță la sediu A1 . 🙂

Toată povestea lui Alexander

VIDEO – ALEXANDER PRIMEȘTE TRICICLETA ELECTRICA

Mulțumim tuturor celor împlicați în acest proiect!

Dacă îți dorești să faci o faptă bună, poți să ajuți și tu o persoană oarecare, care s-a înscris pe site-ul ajuteu.ro.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.