FORD lanseaza 2 biciclete electrice noi pe piață

Compania de automobile FORD, anunță că în anul 2015, lansează două noi modele de biciclete electrice cu scopul de a studia cum pot aceste mijloace de transport sa devina perfect funcționale ca și un automobil, pentru a ne ajuta în transportul dintr-o localitate în alta sau de ce nu pentru a face livrări de produse cât mai rapide.biciclete electrice ford 2015

Aceste două biciclete noi pe care Ford le v-a produce vor fi dotate cu o serie de senzori care vor transmite date către o aplicație direct pe smartphone pentru a putea urmări stilul de pedalat, ritmul, efortul depus, etc.

Modelul din stânga se numește Mode Me și este destinat persoanelor care se deplasează prin orașe, localități, zi de zi. Are un acumulator de 9Ah, este doar asistată la pedalare și suntem chiar curioși ce preț v-a avea pentru că înafară de faptul că este pliabilă nu vedem alte avantaje față de alte modele.

Modelul din dreapta, din imaginea de mai sus este destinată oamenilor care muncesc pe bicicletă, adică fac livrări gen colete, pizza, mâncare, etc (Vezi Tribul), însă ca și dotări tehnice sunt la fel. Diferența față de prima este că cea din urmă are un portbagaj în partea din spate, are cadrul mai rezistent și roțile sunt mai mari.

Mai jos puteți vedea chiar și un video de prezentare creat de Ford:

Voi ce părere aveți despre bicicletele electrice de la Ford?

Un comentariu la „FORD lanseaza 2 biciclete electrice noi pe piață”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.