Vrei sa testezi in Cluj trotinetele E-Twow?

Clujul devine un oraș din ce în ce mai aglomerat din punct de vedere al traficului, iar ca și măsuri, apreciez pistele de bicicletă care au fost create în ultimii ani.

De exemplu săptămâna trecută am făcut o vizită scurtă în Cluj cu toată echipa Bimax și căutam un loc de parcare în zona Mărăști pentru că trebuia să ajungem la un restaurant acolo, loc în care am pierdut aproximativ o jumătate de oră căutând un loc de parcare. (Nici măcar la Profi nu erau locuri unde timpul maxim de parcare este de o oră și cred că erau vreo 3 mașini cu blocaj la roată, ghinion că noi eram 4 și aveam doar 2 trotinete în portbagaj că altfel, lăsam masina la intrare în oraș…)

Fiindcă avem numeroși clienți în Cluj care se bucură de trotinetele E-Twow zi de zi, ne-am gândit că ar fi util să puteți testa și voi produsul, înainte de a plasa o comandă, astfel că începând de acum (2 Iunie 2016) te poți întâlni cu unul din partenerii noștri pentru a-ți prezenta modul de funcționare și un drive test.

Tot ce trebuie să faci este să ne suni (0765 50 59 50) sau să ne trimiți un email (contact@bimax.ro) pentru a programa o întâlnire.

TESTEAZA TROTINETELE E-TWOW IN CLUJ NAPOCA

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.