Posibil ca la o privire simplă pe site-ul nostru, la accesoriile dedicate pentru trotinetele E-twow, să nu îți dai seama la ce ai putea folosi Gentuța pentru bagaj mic sau pentru încărcător, de aceea ne-am gândit că ar fi util să îți arătăm cum folosim noi acest accesoriu când suntem în trafic sau la ture de relaxare.

gentuta e-twow incarcator sau bagaj

Sistemul de prindere pe trotinetă

Să începem cu ce e mai important, adică montajul pe trotinetă. Se face cu ajutorul a două cleme rapide, pe axul ghidonului și de preferat sub zona unde extinzi înălțimea ghionului pentru a putea plia cu tot cu gentuță.

Prinderea este una sigură, nu o să pierzi gentuța pe drum, deoarece pe lângă clemele din plastic care strâng gentuța de ax, curelușele au și scai (arici).

Manevrabilitate

Așa cum am spus și mai sus, poți plia liniștit trotineta cu gentuța atașată, deoarece o poți roti în jurul axului cum dorești. Deci nu e nevoie să o desfaci de fiecare dată când pliezi trotineta pentru a o urca în apartament sau pentru a o așeza în portbagajul mașinii.

Ce încape în ea sau la ce este utilă?

Dacă te plimbi prin oraș, probabil o să ți se pară nasol să ai buzunarele pline de la pantaloni, cu cheile de la casă/mașină, cu portmoneul, cu telefonul mobil, cu căștile, etc, dat fiind faptul că vine și căldura și nu o să ai la dispoziție prea multe buzunare.

Este formată din două buzunare și încape cu siguranță: un telefon mobil, un portmoneu, cheile, ochelarii, sau alt accesoriu care trebuie să îl ai cu tine pe drum.

gentuta de ghidon e-twow originala

Dacă încarci trotineta în două sau mai multe locuri și ești dependent de încărcător, în Gentuța E-twow de ghidon încape garantat încărcătorul și astfel nu riști să îl uiți acasă sau să rămâi cu nivelul scăzut la acumulator.

Material

Materialul folosit la acest accesoriu este unul de calitate și moale, tocmai pentru a proteja tot ce este în interiorul acestuia. Asemănător cu protecțiile de la gențile pentru laptop-uri.

La momentul scrierii acestui articol (Iunie 2016), poți primi acest accesoriu Gratuit, dacă achiziționezi o trotinetă E-twow, indiferent de model.

Vă dorim spor la călătorii!

 

banner bimax

Categorie: Produse, Tutoriale
Taguri: , , , , ,
Data postarii: iunie 14, 2016

2 comentarii la articolul “Cum să folosești gentuța de bagaj/încărcător E-Twow?

  1. Presupun ca firma e-twow nu fabrica aceasta trotineta de la 0…daca ma puteti ajuta cu o informatie, ce firma se ocupa cu martea tehnica(acumulator, motor)

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Cum se demontează roata cu motor la ZT-02 / ZT-62 / ZT-65?
Tricicleta electrică ZT-15, varianta de iarnă sau ploaie
Reparație trotinetă Electrică Myria MY7010 BK
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Cum se leagă în serie bateriile?
Cum testez/schimb accelerația la bicicleta/scuter-ul electric?
Cum conectăm accelerația la o bicicletă electrică?
Social Media