Transormare din bicicletă în tricicletă electrică

Când ai imaginație, chef de lucru și îndemânare suficientă, poți creea lucruri impresionante. Așa este și povestea unei persoane din Ungaria care se ocupă cu comercializarea de biciclete electrice și triciclete. A vrut să transforme o bicicletă electrică low cost într-o tricicletă electrică ușoară și într-un final a reușit.

zt 06 transformat in tricicleta electrica

Da, este vorba despre bicicleta electrică ZT-06 care momentan nu se mai produce (vorbim de 2015), însă rămâne de văzut pe 2016.

Practic, roata din spate cu motorul electric s-a montat în față iar în spate în locul roții s-a montat cadrul format din două roți și coș pentru a forma impresionanta tricicletă electrică.

Chiar și noi am avut cereri pentru o tricicletă electrică asemănătoare cu tricicletele clasice, dar deocamdată în gama noastră de triciclete fac parte doar cele oferite de producătorul ZTech.

De arătat arată foarte bine această variantă însă nu știm nimic despre omologarea ei pe drumurile publice, căci până la urmă e nevoie de așa ceva fiindcă nu o dorim pentru expoziție…

zt 06 tricicleta

Controller-ul a rămas în aceiași zonă, adică sub portbagaj, bateria la fel, frânarea pe spate este cu tambur, iar ca și completare noi am mai fi pus un stop mare pe coșul din spate.

tricicleta electrica ztech zt 06

Cum vi se pare ideea?

5 comentarii la „Transormare din bicicletă în tricicletă electrică”

  1. Da, e bună o bicicleta electrică, dar ce te faci cu kilogramele în plus, pe care nu le-ai fi avut dacă foloseai una clasică? E valabil cind ești tinar, după o vârstă … Am 60 +, merg cu bicicleta de pe la 10 ani (mergeam pe sub cadru la inceput) , merg si acum cu bița dar …progresul tehnic e uimitor ! M- ar interesa noutățile din acest domeniu .

    Răspunde
    • Bicicletele alectrice sunt defapt asistate electric, astfel ca iti ofera posibilitatea sa si pedalezi, sa faci si sport daca vrei! Poti alege la multe modele dintr-un buton nivelul de asistare.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.