Când ai imaginație, chef de lucru și îndemânare suficientă, poți creea lucruri impresionante. Așa este și povestea unei persoane din Ungaria care se ocupă cu comercializarea de biciclete electrice și triciclete. A vrut să transforme o bicicletă electrică low cost într-o tricicletă electrică ușoară și într-un final a reușit.

zt 06 transformat in tricicleta electrica

Da, este vorba despre bicicleta electrică ZT-06 care momentan nu se mai produce (vorbim de 2015), însă rămâne de văzut pe 2016.

Practic, roata din spate cu motorul electric s-a montat în față iar în spate în locul roții s-a montat cadrul format din două roți și coș pentru a forma impresionanta tricicletă electrică.

Chiar și noi am avut cereri pentru o tricicletă electrică asemănătoare cu tricicletele clasice, dar deocamdată în gama noastră de triciclete fac parte doar cele oferite de producătorul ZTech.

De arătat arată foarte bine această variantă însă nu știm nimic despre omologarea ei pe drumurile publice, căci până la urmă e nevoie de așa ceva fiindcă nu o dorim pentru expoziție…

zt 06 tricicleta

Controller-ul a rămas în aceiași zonă, adică sub portbagaj, bateria la fel, frânarea pe spate este cu tambur, iar ca și completare noi am mai fi pus un stop mare pe coșul din spate.

tricicleta electrica ztech zt 06

Cum vi se pare ideea?

banner bimax

Categorie: De Weekend, Informatii, Produse
Taguri: , , , , ,
Data postarii: decembrie 11, 2015

5 comentarii la articolul “Transormare din bicicletă în tricicletă electrică

  1. Da, e bună o bicicleta electrică, dar ce te faci cu kilogramele în plus, pe care nu le-ai fi avut dacă foloseai una clasică? E valabil cind ești tinar, după o vârstă … Am 60 +, merg cu bicicleta de pe la 10 ani (mergeam pe sub cadru la inceput) , merg si acum cu bița dar …progresul tehnic e uimitor ! M- ar interesa noutățile din acest domeniu .

    1. Bicicletele alectrice sunt defapt asistate electric, astfel ca iti ofera posibilitatea sa si pedalezi, sa faci si sport daca vrei! Poti alege la multe modele dintr-un buton nivelul de asistare.

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Cum se leagă în serie bateriile?
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Tricicleta electrică ZT-15, varianta de iarnă sau ploaie
Reparație trotinetă Electrică Myria MY7010 BK
Cum se demontează roata cu motor la ZT-02 / ZT-62 / ZT-65?
Cum testez/schimb accelerația la bicicleta/scuter-ul electric?
Cum conectăm accelerația la o bicicletă electrică?
Social Media