Ți s-a ars controller-ul de la bicicleta electrica?

Știm cât e de dificil să găsești un controller bun pentru bicicleta electrică pe care tocmai s-a ars cel vechi. Mai greu este și când pe cel ars nu găsești nicio etichetă, sau nu poți desluși nimic de pe el.

De aceea am introdus în oferta noastră un controller universal care să poată fi folosit pe orice bicicletă electrică care are bateria de 36V sau de 48V și e bun pentru motoarele brushless (fără perii).

PS: Avem și de 24V, tot universal. (gasești aici o descriere a lui)

Mai mult de atât nu mai trebuie să aflăm câte grade au poziția fazelor în motor (60 sau 120), căci acest controller minunat știe să seteze automat asta.

Nou: Vezi o comparație tehnică între mai multe controllere universale

33 de comentarii la „Ți s-a ars controller-ul de la bicicleta electrica?”

 1. Am o trotineta electrica cu motor alimentat cu doua fire {cred ca este cu perii} si sa ars controlerul {36V /800W}. Nu gasesc altu nou. Ce ma sfatuiti ?
  Cu respect Eugen

  Răspunde
 2. Bună ziua am o problema la bicicleta electrica și nu-mi dau seama ce trebuie sa schimb la ea: controller sau baterie.
  Bateria are măsurată 38,5V (ea având normal 36V) și peste 10Ah (normal fiind de 10Ah).
  Dacă o pun pe bicicleta nu merg cu ea 5 metri ,din care cauza ma gândesc sa nu fie controller-ul defect.

  Răspunde
 3. Buna ziua.
  Am o trotineta electrica cu un motor de 1600 W si 48 V, alimentat de 4 baterii PB-Acid (foarte grele – 30 kg) si vreau sa cumpar 2 baterii Li-Ion de 48 V si 10 Ah fiecare pe care vreau sa le leg in paralel pentru o mai multa putere. Intrebarea mea este: pentru controller-ul trotinetei este important numai voltajul (48 V) sau si amperajul (legate in paralel vor scoate 20Ah)? Adica se poate arde controller-ul de la amperaj mai mare decat cel scos cubateriile Pb-Acid?

  Răspunde
 4. Am o bicicleta electrica iar display-ul LCD kt3 se aprinde numai când este la încărcat bicicleta . Când scot încărcătorul display-ul nu se mai deschide . Trebuie sa schimb display-ul .

  Răspunde
 5. Buna ziua am o trotineta electrica forka evoking 3 imi înfierbânta prea repede motorul fiind abia schimbat același voltaj si amperaj ca cel vechi

  Răspunde
 6. BUNĂ. AM O BICICLETĂ ELECTRICA ZT62,AM DAT ANTRO GROAPĂ MICĂ SI NU MAI TRAGE MOTORU PE SPATE.AM CURENT LA TOT,NUMAI ANVARTE ROATA.MULTUMESC.

  Răspunde
 7. Buna ziua.
  Am montat un controller universal
  Pe un motor de 48.
  Am legat motorul
  Senzori
  Si cand am montat acceleratia motorul a pornut la maxim.
  Nu pot sa accelerez ca merge la maxim
  Am incercat si pe alt motor cu alta acceleratie si face la fel.
  Am schimbat cintrolerul cu altul si face la fel pe ambele scutere.
  Trebuie programat ceva. Am vazut ca merge si fara senzori dar tot la maxim
  De la ce sa fie
  Cu un controler vechi merge normal cu acceleratie

  Răspunde
 8. Buna ziua am o bicicleta electrica controller 36v 15ah baterie 36v 15ah motor 350w vreau sa schimb bateria nu stiu daca pot pune o baterie de 38v 17ah sau 48v 15 ah si sa folosesc același controller

  Răspunde
 9. Am un scuter electric marca lookis cu motor de 36v 250w, cu 4 viteze ,am urcat o pantă mare ,bateria are curent am masurat-o cu aparatul de măsură dar pe afisaj nu arata curentul si nu porneste motorul.Ce s- a putut arde si daca se mai poate repara? Va multumesc daca ma puteti ajuta!a!

  Răspunde
 10. Va salut. Am observat că după reîncărcare,tensiunea bateriei arata 53 sau 54 v,….Nu afectează aceasta tensiune controlerul care este de 48 v? Dar daca folosesc o baterie care la o încărcare completă arata 58 sau 59 v? Am o bicicleta cu alimentare la 48 v și motor de 250 w.

  Răspunde
 11. Buna ziua. Am o tricicleta electrica E MOB10 48v 12 Ah motor350w si s a ars controleru. Nu mai gasesc modelul de controler. Oare aveti dumneavoastra sau merge unul universal?

  Răspunde
 12. Bună ziua.am un scuter electric.imi trebuie o roată electrica cu motor de 48v/1000w cu tot cu cauciuc tubless.pe roata cea veche aveam diametrul de 16/2,5inch.va rog aveți așa ceva.cea veche sa ars motorul.vreau să cumpăr de la dumneavoastră deoarece îmi inspirați încrede,sau indrumațimă cum pot face o comanda la dumneavoastră

  Răspunde
 13. salut am o trotineta electrica windgoo m12 o pornesc merg 3 min se opreste dupa 5 min o pornesc si ls fel dupa 2-3 min se opreste ,bateria e full masurata are 40v.imi puteti da un sfat va rog,multumesc

  Răspunde
 14. Buna
  Am o bicicleta 1000w cu 48v 22.4 amperi, vreau sa pun o baterie suplimentara , dar am gasit 30 amperi chiar 40 amperi la un pret bun şi nu stiu dacă va fi compatibila.
  Nu vreau sa cumpar si sa nu ard controlerul .
  Orice sfat este bine venit.
  Multumesc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.