Sărbători Fericite și program de sărbători

Dorim să începem acest articol prin a vă mulțumi că ne sunteți client, intenționați sau pur și simplu urmăriți activitatea noastră, iar nu în ultimul rând vă dorim Sărbători cât mai fericite alături de cei dragi și să sperăm că o să auzim numai de bine în 2016!

Pe această cale doresc să vă anunț că începând de mâine (23.12.2015) și până în 4 Ianuarie 2015, nu vom mai expedia colete. Preluăm în continuare comenzi, în special pe site, le procesăm și le pregătim de expediție astfel ca din 4 Ianuarie să plece spre casele voastre.

De ce am luat această decizie?

În primul rând ne confruntăm cu o problemă destul de mare pe zona de livrări, unde partenerii noștri (Cargus și Sprint Curier) au foarte multe colete de livrat în această perioadă și întârzie livrările destul de mult în unele zone din țară. PS: Asta se întâmplă la majoritatea firmelor de curierat din țară în această perioadă.

De exemplu la Cluj, depozitul Cargus este full și nu mai găsim în el un colet. (cel puțin momentan…)

În al doilea rând dacă livrăm în zona sărbătorilor când avem și noi timp liber, este posibil să doriți să ne contactați telefonic pentru anumite întrebări tehnice, iar noi să nu fim disponibili.

Încă odată vă mulțumim și vă dorim Sărbători Fericite,

Echipa Bimax.ro

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.