Reparatie trotineta electrica ESS WATT (copie Xiaomi)

De cand am decis sa facem service si la alte vehicule electrice, nu doar la cele comercializate de noi, au inceput sa vina fel si fel de modele, dar foarte multe trotinete electrice.

Saptamana trecuta de exemplu am avut la reparat o trotinetă electrică, copie a unui model Xiaomi pe care scria ESS WAT.

Aceasta era luata dintr-un supermarket, avea doar 2 zile si din pacate a cedat valva de pe roata fata. Fiindca in fata este si motorul, este mai complicat sa pui valva la loc deoarece trebuie desfacut motorul, asa ca ne-am pus pe treaba:

Tot din fabrica, nu avea reglata frana pe disc de pe roata spate ceea ce ar trebui sa faca supermarketul la cererea clientilor, insa cum supermarketurile stiu doar sa vanda, nu au specialisti, asa ca am reglat noi si frana spate.

Pe de alta parte, este o trotineta bunicica daca ii faci o „punere in functiune” ca la carte, inainte de a te urca pe ea, deoarece mai avea unele suruburi nestranse si cateva jocuri, dar care le-am rezolvat.

9 comentarii la „Reparatie trotineta electrica ESS WATT (copie Xiaomi)”

  1. Pe când varianta ZT 18 Trilux cu copertina din panouri solare flexibile? Cred ca ar mari și confortul (ma refer la ploaie), cât și autonomia.
    Va doresc o zi buna, Oliviu Bejan

    Răspunde
  2. Nu stiu cate clase are autorul articolului,dar face greseli de clasa IV-a !
    In rest f bine ca va implicati sa rezolvati ce cere piata !
    SUCCESURI !
    O zi buna !

    Răspunde
    • Multumim de sugestie, in timpul verii nu avem timp sa redactam articole ‘ca la carte’, cele legate de service sunt scrise chiar din atelier, de pe telefon.
      Pe viitor vom depune mai mult efort in aceasta privinta pentru a le intelege si cei care au mai multe „clase” decat noi.

      Răspunde
  3. Buna ziua. Am o trotineta Airwheel Z3. S-a oprit pur si simplu. Are un led pe carcasa unde se afla controlerul inclusiv acumulatorul . Ledul clipeste de 7 ori indicind eroare 7. aceasta insemnind consum mare de curent. Se poate remedia aceasta problema cu ajutorul dumneavoastra ?.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.