Piese trotinete XIAOMI M365, de unde cumpăr?

În ultimul timp, tot mai multă lume și-a achiziționat trotinete electrice Xiaomi datorită prețului accesibil pentru ceea ce acestea oferă cât și pentru simplu fapt că sunt disponibile chiar și în lanțurile mari de magazine, chiar și alimentare.

Problema apare atunci când ai nevoie de piese de schimb și cum la noi în Bistrița suntem probabil singurul service de trotinete electrice ne-am decis să avem o categorie dedicată pe site-ul nostru, după cum probabil ați ghicit, cu:

Piese pentru trotinete Xiaomi

Dacă până mai ieri era un chin să găsești plăcuțe de frână de calitate, acum sunt la 2 pași distanță de tine și trebuie să știi că le avem atât pentru M365 cât și prentru M365 Pro.

De cele mai multe ori, copiile Xiaomi au niște anvelope și camere așa de proaste încât nu apuci să faci mulți km, iar dacă nu ești atent, la orice denivelare poți să faci pană, așa că am adus anvelope pline de tip fagure cu dimensiunea de 8.5” x 2 care se potrivesc foarte bine!

După cum poți vedea și în imaginile de mai sus, anvelopele de 8.5 inchi le avem chiar pe culori, iar ultima este fluorescentă (seara se vede foarte foarte bine în trafic).

Așa cum majoritatea ne protejăm telefoanele mobile cu folii de protecție și huse, trotinetele Xiaomi se pot proteja în zona display-ului cu o husă dedicată pentru ele. Astfel dacă îți cade trotineta, poți sta liniștit că nu ți se mai sparge sticla de deasupra display-ului sau nu îți mai intră apă în interior dacă ai avut intervenții la el.

Pe partea de service, în caz că trotineta nu mai pornește, avem un kit format din Controller+Display și accesorii de montaj deoarece controllerele originale de Xiaomi sunt greu de găsit si de multe ori apar incompatibilități între display și controller. Acest KIT este ideal dacă vrei să îți repari trotineta electrică singur.

controller xiaomi

Ar mai fii multe de spus, însă restul pieselor le poți studia și tu direct pe pagina dedicată de piese pentru trotinetele Xiaomi:

Ps: Dacă nu te descurci cu înlocuirea pieselor și nu ești din Bistrița, poți trimite trotineta pe curier la noi dacă nu găsești alt service la tine în oraș.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.