În ultimul timp, tot mai multă lume și-a achiziționat trotinete electrice Xiaomi datorită prețului accesibil pentru ceea ce acestea oferă cât și pentru simplu fapt că sunt disponibile chiar și în lanțurile mari de magazine, chiar și alimentare.

Problema apare atunci când ai nevoie de piese de schimb și cum la noi în Bistrița suntem probabil singurul service de trotinete electrice ne-am decis să avem o categorie dedicată pe site-ul nostru, după cum probabil ați ghicit, cu:

Piese pentru trotinete Xiaomi

Dacă până mai ieri era un chin să găsești plăcuțe de frână de calitate, acum sunt la 2 pași distanță de tine și trebuie să știi că le avem atât pentru M365 cât și prentru M365 Pro.

De cele mai multe ori, copiile Xiaomi au niște anvelope și camere așa de proaste încât nu apuci să faci mulți km, iar dacă nu ești atent, la orice denivelare poți să faci pană, așa că am adus anvelope pline de tip fagure cu dimensiunea de 8.5” x 2 care se potrivesc foarte bine!

După cum poți vedea și în imaginile de mai sus, anvelopele de 8.5 inchi le avem chiar pe culori, iar ultima este fluorescentă (seara se vede foarte foarte bine în trafic).

Așa cum majoritatea ne protejăm telefoanele mobile cu folii de protecție și huse, trotinetele Xiaomi se pot proteja în zona display-ului cu o husă dedicată pentru ele. Astfel dacă îți cade trotineta, poți sta liniștit că nu ți se mai sparge sticla de deasupra display-ului sau nu îți mai intră apă în interior dacă ai avut intervenții la el.

Pe partea de service, în caz că trotineta nu mai pornește, avem un kit format din Controller+Display și accesorii de montaj deoarece controllerele originale de Xiaomi sunt greu de găsit si de multe ori apar incompatibilități între display și controller. Acest KIT este ideal dacă vrei să îți repari trotineta electrică singur.

controller xiaomi
https://www.bimax.ro/piese-biciclete/controller-bicicleta-electrica/controller-36v-250w-zt-01

Ar mai fii multe de spus, însă restul pieselor le poți studia și tu direct pe pagina dedicată de piese pentru trotinetele Xiaomi:

Ps: Dacă nu te descurci cu înlocuirea pieselor și nu ești din Bistrița, poți trimite trotineta pe curier la noi dacă nu găsești alt service la tine în oraș.

banner bimax

Categorie: Cum/ce facem?, Informatii, Produse
Taguri: , , ,
Data postarii: februarie 23, 2021

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Cum se leagă în serie bateriile?
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Cum se schimba controller-ul la o trotineta electrica?
Se înmatriculează la RAR trotinetele/scuterele electrice?
Bicicleta electrică de 2000 lei cu autonomie de 80 km
Cum funcționează o bicicletă electrică?
De la biciclete electrice la automobile electrice
Social Media