O nouă categorie de produse la bimax

Primăvara anului 2015 vine cu noutăți de la magazinul online bimax.ro pentru că am pregătit multe produse noi, necesare pentru orice persoană pe două roți sau pe trei.

Fiindcă multă lume ne întreabă după ce cumpără o bicicletă sau scuter de la noi dacă nu avem o pompă sau o cască, ne-am gândit să facem o categorie nouă pe site, care să prezinte numai accesorii pentru biciclete.

Ne-am orientat pe strictul necesar al oricărui biciclist/scuterist și au ieșit câteva categorii interesante:

Antifurturi

antifurtu bicicleta

Oglinzioglinzi bicicleta

Oglinzile pentru bicicletă pe care noi le recomandăm sunt de două tipuri. Un tip cu prindere direct pe mânerul de frână și un tip care se prinde în interiorul ghidonului.

Cele care se prind pe frână se găsesc de două tipuri, cu filet de 6mm sau de 8mm, cele pentru strângere în ghidon sunt standard.

Pompe

pompa bicicleta

Gama de pompe este destul de variată, astfel că avem multe pompe de dimensiuni mici pentru a fi ușor transportate și care să nu ocupe mult spațiu, dar avem și pompe mai mari, de podea care pot fi utile nu doar la bicicleta. În general pompele noastre pot produce între 6 și 8 bari.

Căști de protecție

casti scuter/bicicleta

Căștile sunt și ele de două tipuri în magazinul nostru online. Cele simple care se pretează numai bicicletelor sau cele cu protecție frontală care se pot folosi atât pe bicicletă cât și pe scuter sau alt motor.

Toate produsele noi din această categorie, le puteți găsi în categoria: Accesorii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.