Noul model de bicicletă electrică ZT-19

Tot timpul am ținut cont de feedback în colaborarea cu clienții Bimax, de aceea am ascultat toate sugestiile legate de bicicleta electrică ZT-19 care este asemănătoare cu un scuter electric, doar că are pedale și poate fi condusă fără permis.

Prima variantă a apărut prin Noiembrie 2015 la noi în România și arăta cam așa:

zt-19-model-vechi

Că tot am amintit mai sus de feedback venit de la clienții noștri, de exemplu la versiunea de mai sus, puteai foarte ușor să rupi semnalizările din față deoarece suportul lor era construit dintr-un plastic rigid. Am avut cred că vreo 3 cazuri la care clienții au reclamat că bicicleta electrică ZT-19 a ajuns cu semnalizările rupte în cutie și bineînțeles că am trimis alte semnalizări, moment în care am decis că nu mai livrăm această bicicletă electrică montată. La următoarea livrare (de această dată în cutie – bicicletă nemontată integral) am avut aceiași neplăcere să se rupă o semnalizare din față (pe transport sau la desigilare).

Toate aceste reclamații au ajuns rapid până la ușa producătorului, așa că problema a fost rezolvată la noua versiune pentru bicicleta electrică ZT-19, prin schimbarea semnalizărilor rigide cu unele cu suporți flexibili, atât în față cât și în spate și dotate cu becuri LED, mult mai economice.

ztech zt-19 diferente versiuni

În imaginea de mai sus se văd diferențele dintre cele două versiuni ale lui ZT-19, cu roșu fiind încercuite semnalizările, cu albastru farul, care a primit și el un update la un alt model care distribuie mult mai bine lumina pe timp de noapte.

Cu verde am încercuit carena din față, care la modelul vechi era doar un ornament, pe când la modelul nou este o unealtă foarte bună, fiind modificată într-un spațiu de depozitare care poate fi blocat cu cheia.

Este îndrăgită de către clienți tocmai pentru că este destul de ușoară pentru o bicicletă electrică care are un design foarte apropiat unui scuter, are dimensiuni reduse, deci foarte ușor de manevrat și depozitat, iar întreținerea este foarte simplă.

Pe scurt despre noul model:

  • Semnalizări flexibile și cu becuri LED (se economisește baterie);
  • Portbagaj în față, blocabil cu cheia;
  • Model nou de far (distribuie mult mai bine lumina noaptea)

Anunțăm pe această cale că luna Februarie 2017 îi aduce o reducere de cel puțin 10%.

Detalii găsiți pe pagina produsului.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.