Peste 90 de Piese Trotinetă Xiaomi în stoc

Dacă te interesează piese trotineta Xiaomi, citește acest articol și afli exact cum le poți achiziționa cât și un istoric al brandului Xiaomi.

Cine este Xiaomi?

Xiaomi este un brand de origine chineză, fondat în 2010, care a devenit rapid unul dintre liderii de piață în ceea ce privește produsele electronice de consum, inclusiv telefoane mobile, televizoare, căști și alte dispozitive electronice.

În ultimii ani, Xiaomi a intrat și pe piața trotinetelor electrice și a lansat o gamă largă de modele cu diferite caracteristici și prețuri accesibile.

Xiaomi, atunci când vine vorba de trotinete electrice, se concentrează pe oferirea unui raport calitate-preț excelent, astfel încât consumatorii să poată obține produse de calitate superioară la prețuri accesibile. În plus, brandul se bazează pe o comunitate puternică de fani care contribuie la dezvoltarea produselor prin feedback-ul și sugestiile lor. Xiaomi a devenit rapid un brand de top în China și a început să se extindă rapid în întreaga lume, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate companii de electronice de consum din lume.

Câte tipuri de trotinete Xiaomi există?

La momentul scrierii acestui articol, cunoaștem un număr de 7 trotinete electrice sub Brandul Xioami:

Prima a fost Xiaomi M187, apoi a urmat Xiaomi Essential, apoi varianta M365.

După succesul avut cu M365, a apărut 1S, apoi versiunea PRO, versiunea PRO 2, iar recent trotineta Xiaomi Mi3.

De unde pot achizționa piese Trotineta Xiaomi?

La noi pe site găsiți o categorie dedicată de piese dedicate pentru trotinetele Xiaomi, în funcție de modelul trotinetei, de obicei titlul piesei vă spune și cu ce model de trotinetă este compatibil.

piese trotineta xiaomi

Mai sunt și alte trotinete electrice la care se potrivesc piese de trotinete Xiaomi?

Există o legătură între brandul Xiaomi și NineBot. Xiaomi este unul dintre principalii producători de trotinete electrice din lume, iar NineBot este o companie de tehnologie cu sediul în Beijing, China, care produce, de asemenea, trotinete electrice și alte vehicule electrice personale. În 2015, Xiaomi a făcut o investiție majoră în NineBot și a devenit unul dintre principalii acționari ai acestei companii.

De atunci, cele două companii au colaborat strâns pentru a dezvolta noi produse și tehnologii în domeniul trotinetelor electrice. Astfel, produsele NineBot sunt adesea vândute sub brandul Xiaomi, iar acest lucru a contribuit la succesul și popularitatea ambele branduri pe piața trotinetelor electrice iar avantajul major este că piesele sunt compatibile.

Multe piese de trotinetă Xiaomi se potrivesc și pe modelele înscripționate cu brandul NineBot.

Recomandările noastre

  • Alegeți să vă cumpărați doar trotinete Xioami originale, nu replici, deoarece pentru acele copii nu vă garantăm că se potrivesc piese de Xiaomi.
  • Alegeți anvelope pline pentru Xiaomi pentru a nu mai face pană.
cauciuc trotineta electrica xiaomi

În 2021, am mai scris un articol pentru piese dedicate modelului M365.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.