Extindere Bimax 2017

Salutare dragi cititori ai blogului nostru,

Dorim să vă anunțăm pe această cale faptul că Bimax.ro își mărește capacitatea de lucru printr-un nou depozit, situat în Bistrița, cu o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați, cu ajutorul căruia sperăm să facem față mult mai bine cererii din sezonul 2018.

Începând cu 1 Octombrie majoritatea produselor achiziționate de voi de pe magazinul online Bimax.ro, vor trece prin mâna noastră din noul depozit, pentru a ne asigura că ajung la voi în starea în care vă doriți!

Totodată dorim să vă informăm că unele produse, vor avea de la data scrisă mai sus o taxă suplimentară de montaj, tocmai pentru a evita situațiile de blocaj al livrărilor în lunile de vârf, însă asta nu este o veste rea deoarece aceste produse vor avea video-tutoriale cu explicații concrete de asamblare pentru cei care vor să facă acest serviciu pe cont propriu.

Pe lângă partea de depozitare, tot la Bistrița vom avea un nou Service unde vom putea prelua atât biciclete/triciclete/scutere/trotinete electrice achiziționate de la noi cât și achiziționate de la alți comercianți, pentru diagnosticare sau schimbare componente. Despre acest serviciu, cu siguranță vom reveni cu un articol nou deoarece avem câteva amănunte importate de vă împărtășit.

Stați pe aproape, urmează informații noi pe cel mai citit blog de biciclete electrice din România!

2 comentarii la „Extindere Bimax 2017”

  1. Buna ziua…..eu locuiesc in Strasbourg(Franta) imi place foarte mult bicicleta zt-39 dar cum fac sa ajunga la mine??se poate sa expediati in strainatate??sincer aici nu se gasesc marca ztech ???

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.