E-Twow 2016 – Scuter electric construit în România

Luna mai a anului 2016 aduce noutăți din partea fabricii E-Twow din România. Partenerii noștri își măresc gama de produse, introducând și un scuter electric pe linia de producție, de îndată ce fabrica va fi inaugurată.

Au scos un prototip și l-au prezentat publicului interesat, recent la Salonul Auto-Moto de la București, iar feedback-ul a fost unul foarte pozitiv.

scuter electric e-twow

Produsul vrea să fie unul de lux, cu caracteristici premium din care amintim doar că motorul va fi 60V, lucru care nouă ne place foarte mult (cu cât crește voltajul, amperajul scade, astfel că bateriile o să aibă o durată mai lungă de viață) și un design retro, lucrat foarte atent.

vedere fata scuter etwow

Vedetele care au încercat deja trotinetele E-twow nu au stat prea mult pe gânduri și au dat o tură cu noul scuter E-Twow la Salonul Auto-Moto din București.

kamara etwow scuter

Partea din spate a scuterului are un design și mai retro, fiind prezent un spătar pentru scaun și o mică cutie pentru bagaj care fură toate privirile când îl privești pe stradă.

vedere spate e twow

Cel mai probabil, scuterul se va înregistra la primăria de care aparțineți și va avea nevoie de atestat sau permis de conducere pentru a fi condus pe drumurile publice.

După lansarea oficială o să-l găsiți listat și pe bimax.ro, până atunci puteți vedea celelalte scutere electrice pe care noi le avem în gama de produse.

2 comentarii la „E-Twow 2016 – Scuter electric construit în România”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.