În primul rând vrem să te salutăm, cititorule, iar ulterior să îți dăm o veste bună!

Fiindcă blogul nostru de biciclete electrice și alte vehicule de acest gen este din ce în ce mai accesat de vizitatori ca și tine, ne-am gândit că i-ar prinde bine o reorganizare a articolelor în categorii.

Ce am făcut?

Am luat toate categoriile și le-am redenumit, iar în funcție de subiect, am atribuit articole în ele pentru a-ți face navigarea cât mai plăcută.

Ce articole conțin acum categoriile?

 • De WeekendCategorie cu articole interesante de citit (imagini primite de la clienți, modificări de biciclete, etc) uneori chiar și subiecte care nu au legătura cu vehiculele electrice.
 • Informații – Împărțită în câteva subcategorii:
  • Cum/Ce facemCategorie cu articole despre ce facem noi la bimax sau cum facem (de exemplu prezentăm cum ambalăm produsele, prezentăm dacă avem un eveniment deosebit în cadrul companiei, echipa, conferințe de presă, etc);
  • Expoziții/Concursuri – Aici vă prezentăm dacă susținem anumite concursuri din domeniu sau dacă suntem prezenți la târguri și expoziții;
  • Produse – Categoria în care o să anunțăm când avem un produs nou sau când vrem să îl prezentăm publicului;
  • Tutoriale – Aceasta este categoria din care poți învăța tot ce ține de activitatea noastră (cum să schimbi o accelerație, cum să schimbi un controller, cum să alegi o bicicletă electrică potrivită);
 • Nou în industrie – Categoria care te ține la curent cu tot ce mișcă din domeniul bicicletelor/tricicletelor/trotinetelor sau au altor vehicule electrice, chiar și prototipuri de produse.
 • Video – Dacă avem și video-uri de prezentat, chiar dacă este despre un produs sau este un tutorial, e locul în care le adunăm pe toate.

Dacă ai ceva de prezentat și crezi că blogul nostru este locul ideal, atunci poți să ne trimiți un email pe contact @ bimax.ro (fara sapțiu înainte și după @) pentru a intra în legătură cu unul dintre colegii noștri.

banner bimax

Categorie: Cum/ce facem?, Informatii, Tutoriale
Taguri: ,
Data postarii: iunie 11, 2016

Un comentariu la articolul “Cum să navighezi pe blogul Bimax

 1. Imi place mult categoria Nou in industrie. Imi place tot ce inseamna vehicul electric si de aceea rog sa scrieti cat mai mult depsre acest domeniu. Va multumesc si felicitari pentru munca depusa a echipe-i bimax.

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Social Media