Zilele trecute a sosit la noi o bicicletă electrică First Bike, model Eco, Electra. Nu a venit sa ne plimbam cu ea sau sa o testam, ci cu controller-ul original ars.

reparatie first bike electra

Fiindca nu se gasesc piese de schimb pentru aceste modele (asta ne spun clienții), am montat pe First Bike Electra un Controller Universal 36/48V de 350W fiindcă motorul este alimentat la 36V.

Pentru a putea prinde controller-ul nostru în spațiul mic de la Electra, a trebuit să tăiem puțin din radiatorul acestuia fiindcă cei de la First Bike au folosit un controller foarte mic, probabil aceasta este și cauza pentru care se arde.

controller schimb pentru first bike

De conectat este foarte simplu, mai ales dacă ne ghidăm cu ajutorul manualului de utilizare, singurul dezavantaj este că trebuie modificați unii conectori. Eventual îi tăiați sau îi cositoriți.

schimbare controller electra first bike

Dacă aveți întrebări, puteți să lăsați un comentariu mai jos și vă ajutăm cu mare drag.

banner bimax

Categorie: Informatii, Tutoriale
Taguri: , , , , , , , , ,
Data postarii: aprilie 13, 2016

10 comentarii la articolul “Controller de schimb pentru First Bike Electra

  1. BUNA.AM O BICICLETA IDENTICA CU CEA DIN IMAGINE.CAT AR COSTA UN CONTROLER SI UN SENZOR PEDALE ,UN CONTROLER MODIFICAT DE DV SA MEARGA LA ELECTRA?

  2. Buna/ salutare am cumpărat controlerul cel de îl aveți și nu reușesc să îi dau de cap sa leg firele mă puteți ajuta va rog ! Tot bicicleta first bile am

  3. Da am descărcat am urmat pași , nu pornește de nici un fel ce fire trebuie după hal și senzori pedalier sa anulez sau să mufez că am alte fire de culoare la controler Facebook nu am .multumesc

  4. buna seara,am o bicicleta electrica zt 09 defecta
    cum pot lua legatura cu dvs pentru a va spune despre ce este vorba mai exact
    la telefon ar fi foarte bine,multumesc
    0729660919 lucian

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Social Media