Cât costă o Tricicletă Electrică?

Table of Contents

Industria Vehiculelor Electrice

În ultima vreme, industria de triciclete electrice devine tot mai accesibilă publicului din țara noastră și vestea și mai bună este că oferta este suficient de variată cât să cuprindă o categorie cât mai largă de utilizatori. Nu doar adolescenții și tinerii pot acum profita de beneficiile aduse de această tehnologie, dar și seniorii, persoanele cu diferite afecțiuni locomotorii sau cu dificultate de deplasare, persoanele care doresc să se deplaseze pe cont propriu, dar nu au mașină sau nu doresc să o folosească sau să folosească mijloacele de transport în comun și lista exemplelor poate continua.

Știm cu toții cât de importantă este nevoia de mișcare a omului și câtă independență poate aduce vieții cotidiene. Mașinile clasice se pot dovedi ușor incomode dacă trebuie să ne deplasăm în locuri foarte aglomerate, sau poate vârsta nu ne mai permite să ne deplasăm în deplină siguranță cu mașina, așa că acum suntem liberi să profităm de gama de vehicule electrice vândute și pe piața din România.

Vehicule electrice Populare în România

Unul din cele mai utile și populare vehicule electrice este tricicleta electrică. Fiind un vehicul cu 3 roți este cu precădere mai popular în rândul persoanelor mai în vârstă sau cu diverse afecțiuni sau probleme locomotorii. Mișcarea este importantă și nu există o limită maximă de vârstă pentru care să fie recomandată plimbarea cu o tricicletă electrică, mai ales că structura ei este una deosebit de stabilă. Cu un minim de efort, orice persoană care poate nu are o condiție fizică ce să îi permită să se deplaseze pe jos pe distanțe lungi, sau să pedaleze, se poate bucura de beneficiile plimbărilor în aer liber.

Un vehicul electric, cum este tricicleta electrică, poate oferi confortul de a merge oriunde își dorește utilizatorul, singur, fără a depinde de alte persoane. Mersul la cumpărături, căratul cumpăraturilor acasă, poate deveni extrem de ușor pentru vârstnici. Iar pe lângă latura practică, trebuie menționată și latura recreativă- vârstnicii pot face singuri plimbări, petrecând astfel mai mult timp afară.

Aspecte de luat în cosiderare la achiziția unei triciclete electrice

Sunt totuși câteva aspect deosebit de importante care trebuie luate în considerare atunci când doriți să achiziționați o tricicletă electrică. Autonomia și viteza de deplasare dar și tipul de motor și timpul de încărcare trebuiesc atent studiate înainte de a decide ce model de tricicletă să cumpărați pentru bunicii dumneavoastră, pentru părinți sau chiar pentru uz personal. De asemenea, este importantă perioada de garanție oferită de vânzător, pentru diverse probleme. Asigurați-vă că perioada de garanție este cât mai extinsă.

O tricicletă electrică de încredere trebuie să fie omologată pentru circulație pe drumurile publice. Trebuie să vă asigurați că poate fi condusă fără permis, asta în cazul în care nu dețineți deja unul și trebuie să luați în considerare cadrul legal impus pentru a o folosi pe drumurile publice- de obicei, tricicletele trebuiesc declarate și înregistrate la primărie.

Cât costă o tricicletă electrică?

Cu siguranță piața abundă în oferte, dar să nu uităm că lucrurile de calitate nu vin gratis. Cu cât tricicleta este mai dotată, cu atât crește și prețul ei de vânzare. Dar dotările nu fac altceva decât să sporească gradul de siguranță și confort ale utilizatorului. Un model cu un scaun ergonomic comod, cotiere, sistem de glisare, sau cu sistem de frânare performant va avea un preț de vânzare mai ridicat decât un model mai simplu sau de o calitate inferioară. În cazul vehiculelor electrice, calitatea înseamnă siguranță. Și siguranța înseamnă grija pentru viață. Chiar și faptul că o tricicletă este omologată pentru a circula pe drumurile publice influențează prețul de achiziție semnificativ.

Dând click pe imaginea de mai sus cu Tricicleta VM4, poți afla prețul actualizat zilnic.

Tricicleta Electrică recomandată de noi pentru anul 2022

Noi vă propunem astăzi să luați în considerare modelul nostru de tricicleta electrica VM4 produsă de către MODIKA (Volta).

Tricicleta electrica VM4 produsă de către MODIKA (Volta) este vehiculul electric care va oferă tot ce aveți nevoie când vine vorba de a vă deplasa zi de zi.

Funcțiile tricicletei VM4 vă fac plimbările o plăcere findcă are funcție de schimbarea sensului de deplasare (Mers înainte/înapoi), frânare pe tambur față-spate, schimbator de viteze (9 km/h, 15 km/h, 25 km/h), lumini de drum pentru vizibilitate, semnalizări pentru schimbarea direcției de mers, portbagaj și coș spațios pentru cumpărături, scaun confortabil, glisare față-spate, cotiere rabatabile și încărcător pentru priză normal- ceea ce face încărcarea deosebit de ușoară.

Tricicleta Electrică este omologată pentru circulația pe drumurile publice (toate modelele noastre sunt omologate) și oferim CIV emis de R.A.R. și COC. Se poate conduce fără permis, trebuie doar înregistrată la primărie.

Are o autonomie de 49km, o viteză limitată de 25km/h care sporește siguranța utilizatorilor mai în vărstă. Puterea motorului este de 1000W, are 5X baterii cu timp de încărcare de 6-8 ore. Tricicleta suportă o sarcină maximă de 160kg și este ușor manevrabilă datorită dimensiunilor sale de 1750 x 701 x 1220 (mm).

Garanție

Vă oferim o garanție de 1 an – partea electrica, mecanica, 6 luni – acumulator.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.