Bicicletă electrică pliabilă? Preturi si Info

In articolul de astazi dorim sa va prezentam atat beneficiile unei biciclete electrice cat si sfaturi bune de stiut inainte de a cumpara o bicicleta electrica pliabila.

De ce o bicicleta electrica pliabila?

Noi am introdus la bimax.ro, biciclete electrice pliabile in urma cererilor repetate ale clientilor nostri, care ne spun ca acest tip de bicicleta este o necesitate pentru unii dintre noi.

Cand sa nu alegeti o bicicleta electrica pliabila:

  • Atunci cand practicati mai mult Mountain Bike;
  • Cand drumurile pe care practicati pedalatul, nu sunt asfaltate (bicicleta pliabila nu are suspensii);

Cui se recomanda o bicicleta electrica pliabila?

  • Persoanelor care stau la bloc, la un etaj superior si nu au unde depozita bicicleta; (incape foarte bine in orice lift cat si in debara sau balcon);
  • Persoanelor care calatoresc des si doresc sa exploreze teritorii noi (incape in orice portbagaj auto sau o poti lua cu tine in tren);
  • Persoanelor care le place sa pedaleze prin parc si doresc flexibilitate;
  • Persoanelor care au de strabatut un oras aglomerat (pretabila foarte bine chiar si pentru transportul in comun atunci cand calatorim pe distante mai mari);

Producatorul Ztech in parteneriat cu Benelli Italia, au realizat o bicicleta electrica pliabila foarte performanta, care cantareste nu mai mult de 22 kilograme, pe langa asta, vine echipata cu un acumulator performant, cu celule marca Samsung si cu un sistem inteligent BMS (am vorbit aici despre ele).

Bicicleta costa la data publicarii articolului, (03 Aprilie 2015) 4360 LEI, cu TVA si transport inclus la domiciliu:

Vezi prețul actualizat, cu un click pe imaginea de mai jos:

bicicleta electrica pliabila zt-71

Plierea si deplierea nu ar trebui sa depaseasca 1-2 minute din momentul inceperii. Procesul este foarte simplu si se incepe cu plierea ghidonului, pe urma cu cadrul, loc in care, prima data se scoate siguranta.

Este dotata cu jante duble din aluminiu, iar la roata din spate chiar si cu un schimbator de viteze cu 7 pinioane, marca Shimano Tourney, pentru a face asistarea la pedalare mult mai placuta.

Mai avem un model de bicicleta electrica pliabila pe site, produsa de compania A2b, respectiv A2b KUO, la pretul de 5960 LEI (TVA inclus si transport la domiciliu):

bicicleta electrica pliabila a2b kuo pretDespre acest model se gasesc multe filmulete si video-uri pe youtube.

Sport la pedalat cu pliabilele!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.