Tricicletă electrică ZT-18 transport marfă

Unii dintre voi ați văzut pe Facebook, alții poate nu, că recent am livrat o tricicletă electrică de tip Pickup în județul Cluj.

Articolul acesta nu este despre aceast triciclu, ci despre ce am văzut noi la acești oameni talentați din județul Cluj.

Practic noi am ajuns în curtea unui mic atelier de confecții metalice unde, printre altele, se fac și accesorii pentru tricicleta electrică cu 2 locuri – ZT-18.

Am înțeles că oamenii care vor să mai transporte câte una alta atunci când se deplasează cu tricicleta electrică, apelează la acest atelier, care prin înlăturarea scaunului din spate, instalează în acel loc un portbagaj contruit din profile metalice și plăci de OSB.

Chiar în momentul în care noi am ajuns cu livrarea noastră, se lucra la instalarea unui astfel de portbagaj pe o tricicletă ZT-18:

Un astfel de accesoriu costă în jur de 300 de lei și se instalează foarte simplu, pe sistemul de ridicare a scaunului din spate.

Pentru cei cu pretenții mai mari, aici se pot face si altfel de accesorii, după cum se vede și în imaginea de mai jos:

Dacă dorești un astfel de accesoriu pentru o tricicletă electrică, vă putem pune în legătură cu persoana care le realizează din localitatea Jucu, Cluj. Ne puteți lăsa un comentariu la acest articol sau un telefon la 0765505950.

7 comentarii la „Tricicletă electrică ZT-18 transport marfă”

  1. ft interesant cabina construita asta ai lipsea acestei triciclete electrice zt 18 desii am comentat mult timp cand va fi posibil sa existe un acoperis asa cum mentionam dar din imagini se arata ca este posibil si in felul acesta este una din cele mai bune triciclete daca va avea cabina sa inteleaga toti interesant si pretu acestei cabine , interesant este sa aiba si usa in fata pt cel care conduce mentionez ca eu am aceasta tricicleta zt 18

    Răspunde
  2. 0723845537 ESTE NR DE TELEFON A SUBSEMNATULUI, SI CUM ARATA CABINA E BINE SI CRED CA POATE SA PRIMI INFORMATII DACA SE POATE FACE SI USA MULTUMIM DE INTELEGERE

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.