Salutare, dragi posesori sau viitori posesori de vehicule electrice!

Noi scriem acest articol în speranța că după ce o să-l citiți și o să vedeți câteva imagini din el, cu siguranță veți dori să poposiți câteva zile în acest minunat oraș, și anume Sibiu.

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că orașul Sibiu și împrejurimile acestuia sunt foarte generoase în ceea ce privește pistele de biciclete. Dacă chiar ai chef de plimbare, ai de unde alege și îți garantăm că nu te vei plictisi deloc repede. Imaginea de mai jos e una din dovezile prezentate de noi, din care se vede clar că pista e mult mai bine asfaltată decât șoseaua:

piste biciclete sibiu

De fapt, această pistă am folosit-o pentru a ajunge tocmai la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, pornind din Sibiel (un sat de vacanță foarte frumos lângă Sibiu, despre care o să amintim puțin mai jos), auzind că locul acesta este unul obligatoriu pe lista de vizite în acest minunat oraș.

Pe scurt, Muzeul Astra este un parc foarte foarte mare (informații despre el pe Wikipedia) cu foarte multe clădiri tradiționale, bine întreținute și o locație foarte curată, cu alei asfaltate pe care nu te mai saturi să te plimbi.

Ca să și argumentăm aceste informații, postăm o primă imagine din acest loc mirific:

case traditionale sibiu

Nu mergi prea mult și găsești niște mori de apă superbe, lângă care bineînțeles că ne-am pozat cu gadgetul de vacanță (trotineta E-twow) care ne-a însoțit pe parcursul vizitei:

moara apa sibiu pe e-twow

Trecând de la clădiri tradiționale, ajungi într-o „zonă industrială” unde te întâmpină câteva locomotive la fel de tradiționale, dar care nu mai poluează, la fel ca și trotinetele noastre ecologice:

locomotive in parc astra sibiu

Dacă vrei să vezi mai multe imagini din acest loc minunat, am pregătit un album complet pe pagina de Facebook Bimax, cu toate imaginile frumoase din Parcul Astra, pe care poți să le vezi aici și bineînțeles să le dai Like!

Ca să fie totul ca la carte, ne-am cazat în satul de vacanță Sibiel, o zonă complet verde și cu un aer curat, iar gazdele foarte primitoare (cale pe care le și mulțumim frumos) au fost Pensiunea Casa cu Flori, o locație în care îți dorești să te întorci de câte ori ești în vacanță:

casa cu flori, pensiune sibiel

banner bimax

Categorie: De Weekend
Taguri: , , , , ,
Data postarii: august 12, 2016

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Scutere electrice conduse fără permis (2019)
Informații privind circulația pe drumurile publice a Vehiculelor Electrice
Scheme controller-e pentru biciclete electrice
Tabel mărimi cască moto / scuter
Tricicleta electrică ZT-15, varianta de iarnă sau ploaie
Diferența dintre motorul cu perii și cel fără perii
Reparație trotinetă Electrică Myria MY7010 BK
Cum se demontează roata cu motor la ZT-02 / ZT-62 / ZT-65?
Cum funcționează o bicicletă electrică?
Cum se leagă în serie bateriile?
Social Media