Bicicleta Electrică XT-1, producție nouă 2022

Modelul XT-1 de bicicletă electrică nu numai că vă oferă plimbări plăcute, dar vă poartă și lucrurile pe care doriți să le luați cu dumneavoastră datorită coșului din față inclus cât și a porbagajului din spate. XT-1 este urmașul bicicletei MB6, prezentate de altfel în acest articol.

Bicicleta Electrică și evoluția ei

Bicicletele electrice au devenit unele din cele mai practice și populare mijloace de transport pentru persoanele care locuiesc atât în orașele supra-aglomerate, dar și pentru cei care locuiesc în orașele mici. Acest tip de bicicletă este total prietenoasă cu mediul, motorul ei fiind 100% electric. Nu depinde de combustibili fosili, nu are emisii carbonice și cu toate acestea, ne ajută să ne deplasăm repede dintr-un loc în altul, sau pur și simplu ne ajută să savurăm o plimbare bine meritată în natură. Puteți uita acum de blocajele în trafic, de grija locului de parcare sau de cheltuielile tot mai mari pentru combustibili.

Bicicleta electrică nu poluează și nu este dăunătoare mediului. Pedalatul este acum mai ușor și accesibil pentru o gamă mult mai largă de utilizatori, datorită motorului 100% electric al bicicletei. Pedalăm și protejăm natura, dar în același timp beneficiem și de avantajele tehnologiei moderne. Gradul de efort depus de utilizator poate fi controlat și ajustat în funcție de starea de sănătate și de recomandările fiecărei persoane în parte.

Dacă vă gândiți să începeți să călătoriți eco, dar și confortabil, rapid și în siguranță, haideți să aruncăm împreună o privire la modelul de Bicicletă electrică XT-1 de la KUBA, modelul 2022. Acest model îl mai puteți întâlni pe piață și sub numele de RKS XT1, doar că acel model nu este produs pentru noi și are un alt model de display, de cele mai multe ori acel model de display cu LED-uri nu LCD.

Descriere bicicletă Electrică XT-1

Lumini LED bicicletă electrică

Bicicleta electrică XT-1 de la KUBA atrage atenția prin design și caracteristici. Motorul de 250W al bicicletei alimentat pe 36 de volți, vă permite să vă deplasați asistat fără probleme în toate condițiile de drum.

bicicleta electrica xt-1 kuba sau rks

Bicicleta electrică se încarcă simplu, doar introducând încărcătorul într-o priză normală. Consumul cât mai redus de energie este garantat de producător.

acumulator detasabil bicicleta electrica

Totodată trebuie să menționăm că toate bicicletele vândute de noi vin cu încărcătorul personal inclus in preț. Toate bicicletele electrice produse de KUBA sunt prevăzute cu un timp maxim de încărcare de 5-6 ore. De reținut faptul că modelul dispune de baterie detașabilă.

Bicicleta electrică XT-1 este perfectă pentru oraș, având o autonomie de 35-40km și o viteză maximă de 25km/h. Deplasările în oraș deja au devenit mai comode cu ajutorul acestei biciclete electrice, iar când pur și simplu doriți să aveți parte și de mai mult control sau acțiune, puteți continua deplasarea folosind clasic pedalele. În acest mod, Bicicleta XT-1 de la KUBA oferă și posibilitatea de a face sport și mișcare. Bicicleta XT1 dispune de jante duble pe 26 inchi și anvelope Kenda.

Lotul 2022 are jante cu spițe normale.

Datorită autonomiei de maxim 40km, Bicicleta XT1 nu este recomandată pentru naveta între localități.

Sarcina maximă suportată de bicicletă este de 125kg, iar greutatea netă a acesteia este de 25kg, având cadru de aluminiu.

Bicicleta dispune de un Display electronic modern, cu informații legate de viteză, baterie, kilometraj, cât și posibilitate de a alege treapta de asistare dorită.

La achizițiile de la noi, beneficiați de Garantie de 1 an pentru partea electrică și mecanică și de 6 luni pentru accumulator.

Bicicletele de la KUBA vin din fabrică montate în proporție de peste 90%, asta puteți vedea și în video-ul nostru de pe Youtube.

Sunt foarte puține lucruri pe care mai trebuie să le montați înainte de a începe efectiv să vă plimbați cu Bicicleta electrică XT1 de la KUBA: de exemplu la acest model trebuie doar îndreptat și strâns ghidonul, trebuie montate pedalele și de asemenea, trebuie montat coșul. Bicicleta vine accesorizată cu un coș elegant de cumpărături ce se montează în partea din față.

Se montează folosind un set simplu de scule, nu necesită o montare specială. Cu toate acestea, vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră dedicată Sculelor și echipamentelor de intreținere, pe care vă veți putea baza cu toată încrederea atunci când aveți nevoie de un mic ajutor.

Colegii noști au venit în ajutorul dumneavoastră cu un scurt videoclip (link youtube) pe care vă invităm să îl urmăriți, unde veți putea vedea pas cu pas, cum se montează Bicicleta electrică XT1. De asemenea, oferim o galerie de poze detaliate pentru acest model și asitență la cumpărare.

Există un model de bicicletă electrică perfect pentru fiecare! Trebuie doar căutat!

bicicleta electrica cu cos de cumparaturi
Coș de cumpărături în față la bicicleta electrică XT-1

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.