Dacă ai dizabilități grave și nu îți permiți singur un cărucior electric cu care să te deplasezi de ici-colo, cineva se gândește și la tine. Acel cineva este Zolty, un băiat foarte fain din Bogata, care și el la rândul lui are probleme foarte grave de sănătate, însă visul lui este să ajute pe cât mai mulți oameni care au nevoie de ajutor cu adevărat.

Când ai citit titlul, cu siguranță te-ai gândit că este vorba despre o firmă care o să ofere cadou un cărucior electric, însă uite că nu este tocmai așa, nu este vorba de o companie cu buget mare de marketing, care s-a gândit să ofere un cărucior cadou pentru o mai mare popularitate.

Zolty a avut o idee foarte bună prin care le-a cerut bloggerilor din România să îl lase să vândă un banner publicitar pe blogurile lor, iar cu banii adunați să cumpere cărucioare electrice, pe care să le doneze ulterior persoanelor cu dizabilități grave, alegându-i în funcție de poveste si de starea de sănătate actuală.

zolty din bogata

Până în acest moment, a convins în jur de 60 de bloggeri să se alăture proiectului lui, însă de vândut doar o mică parte din acele bannere, cu care totuși a achiziționat deja două cărucioare. (Toate detaliile le găsești aici.)

El are acum mare nevoie de ajutor din partea firmelor sau a altor oameni, care să aibă posibilitatea de a cumpăra locurile acelor bannere (prețurile se situează undeva pe la 300-400 euro / banner pe o durată de 3 luni) pentru a duce planul mai departe și pentru a face și alți oameni fericiți.

Dacă cunoașteți persoane interesate să cumpere bannere publicitare, avem rugămintea să îi direcționați către lista lui Zolty pentru că este o oportunitate bună cât și o campanie umanitară foarte faină!

Cum vi se pare ideea și bunăvoința acestui om?

Atenție, doar persoanele cu dizabilități grave se pot înscrie la „concursul” lui Zolty, nu și cei care pot conduce de exemplu o tricicletă electrică din gama Z-tech, care este pentru persoane cu dizabilități mici sau pentru vârstnici.

De știut: Zolty cumpără cărucioare second hand, pentru că cele noi și performante, au prețuri destul de mari.

banner bimax

Categorie: De Weekend
Taguri: ,
Data postarii: octombrie 22, 2016

7 comentarii la articolul “Cum poți primi un cărucior electric dacă ai dizabilități grave?

  1. sunt fericita ca se gandeste cineva si la noi eu ma chinui sa obtin un carucior de 3 ani si nu reusesc am un picior amputat si nu ma pot deplasa singura as fi foarte fericita sa pot primi acel carucior este cel mai mare vis al meu pentru ca nu pot fi protezata din cauza unui diabet pe care al am va multumesc

  2. Mama mea are parapareza spastică,traumatism vertebro medular t11-t12 și multe altele asociate problemelor vechi ,paralizata când avea 35 de ani…acum 30 de ani.necesita căruț electric,a mai folosit cadrul uneori ..dar acum nu se mai poate deplasa deloc..Ce pot face?

  3. Buna seara.Sunt într-o situatie disperată.Am 58 de ani si sunt încadrată in gr 2 de handicap accentuat.Din luna ianuarie anul acesta nu am putut sa ma ridic din pat.Sunt mama unui băiat de 15 ani pe care il cresc singura.
    Am mare nevoie de un cărucior electric insa situatia materială nu imi permite sa achzitionez unul.Va rog daca ma poate ajuta cinevavasi fi vesnic recunoscătoare.

Lasa un comentariu

Adresa de mail nu o publicam.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cauta pe blog
Vrei sa primesti noutati?

bimax.ro
banner bimax
Articole populare
Social Media