Ford lansează o nouă bicicletă electrică

După celelalte două biciclete electrice pe care le-a lansat și am vorbit despre ele vorbit aici, Ford vine cu o altă noutate, și anume, bicicleta electrică MoDe:Flex.

Deocamdată este doar prototip și nici nu se știe cu exactitate când v-a fi lansată pe piață, deci în România v-a ajunge și mai târziu, iar costul achiziției se preconizează a fi unul destul de mare.

Ce aduce nou MoDe:Flex?

  • Motorul, bateria și roțile se pot schimba sau se pot alege la achiziție în funcție de ce drumurile/terenurile pe care veți rula cu bicicleta.
  • Folosește senzori ultrasonici pentru a avertiza biciclistul în diferite momente din deplasare.

Bicicleta este pliabilă, dar într-un mod mai diferit de ce ați văzut până acum, mai precis această bicicletă electrică ”se rupe în două” pentru a o putea așeza cât mai bine în spații limitate:

bicicleta electrica ford MoDe:Flex

Bicicleta se conectează la aplicația MoDe:Link disponibilă pe Android și IOS (la fel ca și celelalte biciclete electrice de la Ford) care are funcție de navigare avansată, recomandă drumurile cele mai potrivite pentru bicicliști și avertizează conducătorul prin vibrații în ghidon când este necesar un viraj.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.