ZtechBike transforma modelul ZT-11 intr-o bicicleta performanta

ztech zt 11 ztech zt 13

Dacă până nu demult ZT-11 era una dintre cele mai ieftine biciclete electrice din gama Ztech, acum probabil ați observat că nu o mai avem pe site, deoarece producătorul a luat decizia de a nu mai produce acest model și de a se îndrepta spre modele mai performante.

Baza care făcea din ZT-11 o bicicletă electrică foarte ieftină o aflăm din informațiile legate de acumulator și motor, care funcționau la o tensiune de 24V. Astfel că dacă vorbim de acumulatori VRLA, din prețul bicicletei scade costul unui acumulator de care avem nevoie la o bicicletă cu acumulator pe 36V, însă și motorul are o putere mult mai mică care se simte și la o pantă mică.

La ZT-13, din fericire vă anunțăm că am scăpat de bateriile VRLA grele și că este dotată cu un acumulator performant Litiu-Ion cu sistem de protecție a celulelor, BMS.

baterie zt 13

Deși avea și ZT-11 far în partea din față și un stop în spate fără becuri, ZT-13 vine cu un stop cu LED-uri cât și far tot la fel, alimentate de la propria baterie.

O altă îmbunătățire considerabilă este și display-ul de pe ghidon care indică viteza de rulare, astfel că nu mai avem nevoie de un calculator adițional dacă dorim să monitorizăm în timp real viteza de deplasare.

calculator bord bicicleta electrica

Bicicleta electrica ZT-13 va face parte din gama 2016 de pe bimax.ro si va avea un pret foarte bun pentru o bicicleta Litiu-Ion!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.