Suntem deschiși la retururi din care rezultă super oferte!

Deși legislația nu ne obligă să acceptăm produse folosite ca și retur (care nu mai pot fi vândute ca și noi), considerăm că în tot răul este și un bine, mai precis, acele produse se pot scoate la vânzare la prețuri mai mici, astfel că pot beneficia de ele cei care pândesc oferte de foarte mult timp…

Așa s-a întâmplat și cu un E-twow Booster, returnat exact în cea de-a 14-a zi în care se mai putea returna. Probabil domnul a fost în vacanță și pentru asta l-a dorit.

Bimax a acceptat returul deoarece trotineta arată foarte bine, nu are urme excesive de uzură, iar bordul indică 162 de km. (cu 160km a sosit, 2km i-am făcut noi pentru testarea completă a produsului)

e-twow booster resigilat

Dacă vrei să beneficiezi de aceiași calitate, aceiași garanție, însă la un preț mai mic, te poți bucura de acest Booster negru la prețul de 2900 lei.

Practic este un produs resigilat, la fel ca și la ”casele mai mari” care comercializează electronice, iar mai jos enumerăm ce diferă față de un Booster nou:

  • 160 km la bord;
  • mici semne de utilizare;
  • uzură mică pe anvelope;

Imaginile de mai jos, spun totul:

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să ne sunați și să spuneți că doriți Booster-ul resigilat, sau dacă faceți comanda online, bifați opțiunea de mai jos înainte de a adăuga în coș:

alegere-resigilat

Vezi dacă mai este disponibilă această ofertă

PS: În luna August, avem reducere 150 LEI la toate trotinetele Master și Booster!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.