Noutățile lunii Februarie la Bimax.ro

Salutare dragi prieteni ecologiști sau viitori ecologiști prin folosirea vehiculelor electrice!

Avem puțin timp la dispoziție, așa că o să trecem direct la subiect pentru a vă prezenta noutățile lunii de la magazinul tău preferat de vehicule electrice, bimax.ro:

După un real succes a modelelor precedente, ZT-05 A și ZT-05 B, este timpul pentru un upgrade serios:
zt-05 cu acumulator litiu

    • Un nou Brand în gama Bimax: Tornado

Tornado este un brand de biciclete electrice asemănător cu Z-Tech și ne face plăcere să vă spunem că suntem printre primii care au deja pe site unele dintre produsele fabricate de ei:

biciclete electrice tornado

  • Din nou pe stoc ZT-07, dar design si acumulator nou

Despre ZT-07 vă putem spune ca a fost unul dintre modelele pe care le aveam în ofertă la început de activitate, acum câțiva ani în urmă. Am fost foarte triști când am aflat că nu se mai fabrică din 2015, însă uite că anul 2018 aduce surprize plăcute:

ztech zt-07 litiu ion

  • Z-Tech ZT-02 cu acumulator Litiu Ion

Din luna Februarie, inclusiv bicicleta electrică ZT-02 este disponibila în veriune Litiu-Ion.

zt-02 litiu ion

Vă mulțumim pentru atenție!

4 comentarii la „Noutățile lunii Februarie la Bimax.ro”

  1. Foarte frumos va adresați in aceste bloguri, dacă v-ați adresa tot așa și in suportul oferit clienților, ați fi mai câștigati.
    Neprofesionalism maxim in partea de suport

    Răspunde
  2. cand o sa incepeti un proiect pt scutere electrice in ceea ce priveste de a avea posibilitatea de a avea si o cabina aceste cabine le puteti concepe si eventual cei care au cumparat fara cabina pot face comanda la dumneavoastra in momentu cand exista acest proiect va multumim.

    Si o a doua propunere sa faceti cumva ca beteriile pt zt 18 si zt 15 sau si altele sa aiba autonomia de cel putin 50 km deoarece in manual sune de 60 de km dar din testatri nu tine decat 15 km.
    Consider ca daca ati lucra la acest capitol ar fi un succes ft mare ft mult conteaza si autonomia in km .
    O alta propunere este sa faceti cumva ca la luminile de intalnire de mers ziua sa nu mai functioneze pe direct o data ce pui keia in contact , sa aiba posibilitatea d ereglare a luminilor ziua poti merge si cu faze mai mici .
    Sa gasit pe piata cauciucuri de marimea din fabrica dar mai groase si se potrivesc ft bine si la acest capitol ar putea fi o inbunatatire .
    Cunosc ft bine aceasta tricicleta electrica zt 18 deoarece sant persoana cu dizabilitati si am folosito de cate ori este nevoie .
    Oalta propunere este ca in panta sa gasiti o solutie ca fiind autonomia mai mare si exacta poate dura descarcarea mai greu.
    Eventual sa gasiti solutia sa puneti in valoare baterii pe gel , este un succes.
    Asa cum am mentionat inbunatatirea acestor scutere electrice sau triciclete electrice este bine sa aiba loc pe viitor , deoarece cele de productie germana sant mai scumpe dar cu valori exacte in ceeea ce priveste datele ei si autonomie.
    Cu stima si respect –––––––Lefter Elvis -24.06.2018

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.