Gamă extinsă de trotinete electrice

Vara anului 2015 o vom petrece mai mult ca niciodata pe două roți și azi nu vorbim de biciclete ci de trotinete electrice, care se pare că sunt din ce în ce mai apreciate de tinerii din țara noastră care le-au luat cu asalt pe la expoziții și alte prezentări.

Bimax.ro, cel mai mare magazin online de biciclete electrice și nu numai, extinde gama de trotinete electrice cu încă 3 modele, devenind Dealer autorizat E-Twow România.

trotinete e-twow romania

E-twow Romania este o companie care in acest moment (Iunie 2015) lucreaza la propria linie de productie, care v-a produce in Romania trotinete electrice și care vor fi distribuite în toată Europa incepând de anul viitor.

Momentan există 3 modele de trotinete E-Twow, Eco, Master și Booster, pe care le puteți compara foarte rapid aici.

Comparație între trotinetele Ztech (Uber scoot) și E-twow:

  • Autonomie cam la fel;
  • Viteză la fel;
  • Structură mai solidă la Ztech decât la E-twow, prin urmare E-Twow se recoamanda mai mult pentru orașe sau piste, iar cele Ztech sunt ok și pentru drumuri mai denivelate sau offroad;
  • Greutate redusă la trotinetele E-twow datorită acumulatorilor Li-Po;
  • Ambele branduri construiesc trotinete pliabile;
  • E-twow prezintă și accesorii pentru produse.

Grăbește-te, stocurile se epuizează de pe o zi pe alta și durata de așteptare este de aproximativ o săptămână dacă nu este în stoc. Comenzile de pe site, au prioritată în fața celor telefonice!

Vezi toate trotinetele electrice aici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.