Hyundai va produce o trotinetă electrică

Ioniq se numește trotineta electrică pe care compania Hyundai dorește să o integreze pe piața vehiculelor electrice în viitorul apropiat și care a fost prezentată oficial la CES 2017.

Trotineta electrica Hyundai Ioniq este produsă practic ca un supliment pentru mașina electrică denumită tot Ioniq care are un locaș special în una din ușile din față, unde poate fi depozitată și totodată încărcată.

trotineta electrica hyundai ioniq

Ca și noutăți pentru industrie, trotineta Hyundai are un senzor care detectează prezența unei persoane pe ea, în lipsa căruia nu poate fi folosită accelerația. Față de trotineta electrică E-twow, această variantă se pliază și de la mijlocul plăcii de bază, destinată pentru poziționarea picioarelor, astfel că dimensiunile ei se reduc foarte mult, însă nu știm care vor fi performanțele ei pe șoselele din țara noastră.

Puteți urmări video-ul de prezentare mai jos:

Alte imagini cu Trotineta electrică Hyundai Ioniq:

PS: Există surse care spun că statul ar subvenționa achizițiile de mașini electrice cu aproximativ 10.000 euro în acest an, așa că dacă vă gândiți la o mașină electrică, luați în calcul varianta Ioniq care are în dotare și această trotinetă mai mult decât utilă mai ales în orașele aglomerate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.