Bicicleta electrică de 2000 lei cu autonomie de 80 km

Sună tentant nu? O bicicletă electrică nouă, cu garanție,  de 2000 lei,  cu care să faci 80 de km cu o singură încărcare și bineînțeles că super bateria e inclusă în preț.

Hai să vă spun povestea pe larg ca să fie pe înțelesul tuturor!

Suna telefonul în una din zilele trecute (apropo,  suna cam tot timpul de aceea nu putem răspunde la toată lumea în același timp dar sunăm noi pe urmă înapoi), iar la celălalt capăt se afla un domn, nu mai rețin de unde, interesat de o bicicletă electrică.

Vroia una bună, cu autonomie mare și ușoară în același timp ca să fie ușor de manevrat. N-am stat prea mult pe gânduri și neștiind ce înseamnă pentru domnul respectiv autonomie mare, i-am propus noua bicicletă cu acumulator Litiu de la Z-tech, Zt-13.

Îi explic cam cât are autonomie, ce acumulator are, greutate, etc, drept urmare întrebarea despre preț. Îi spun cât costă și îmi spune că totuși vrea ceva cât mai ieftin.

Îi spun că cea mai ieftină bicicletă electrică a noastră este ZT-08 care este până la urmă cel mai vândut model din gama noastră și că, costă 2159 Lei cu TVA inclus și transport din partea noastră la domiciliu, oriunde în țară.

I se pare atractiv prețul și mă întreabă de autonomie iar eu îi explic că are undeva la 45 km dar care poate scădea în funcție de drum, starea meteo, greutatea biciclistului, ca la orice vehicul până la urmă.

Practic aici se află deznodământul când domnul respectiv îmi spune că este foarte mică autonomia bicicletei noastre deoarece el are o ofertă pentru o bicicletă electrică nouă, cu garanție, în valoare de 2000 lei și care te duce cu o încărcare 80 de km.

Cred că am întrebat de vreo 3 ori..sigur 2000 de lei?…cu tot cu baterie?…da…cu TVA?…da…sigur e noua?da…

Nu puteam să îi spun clientului că cel care i-a promis toate astea încearcă să îl prostească pentru că ar fi considerat că încerc să îl conving să cumpere de la noi cu orice preț așa că i-am propus un pariu.

Pariu din care eu nu am nimic de câștigat dacă eu am dreptate, însă dacă dumnealui are dreptate și bicicleta e nouă, cu garanție, cumpărată de la o firmă din România și îmi demonstrează că face 80 de km cu o singură încărcare, eu personal îi plătesc jumătate investiția, adică 1000 lei.

Îmi pare foarte rău că nu am memorat undeva numărul de telefon, însă îi transmit pe această cale că aștept în continuare dovada pentru a-mi respecta pariul!

La fel se întâmplă și cu clienții care ne sună că vor o baterie la bicicleta electrică proaspăt cumpărată din piață și când le spunem cât costă, ne spun că mai bine luau una nouă pentru că dacă iau în calcul și un încărcător nou care să asigure că nu deteriorează bateria, depășesc prețul unei biciclete noi!

10 comentarii la „Bicicleta electrică de 2000 lei cu autonomie de 80 km”

    • Liviu, articolul are peste un an si jumatate de cand a fost postat, de aceea pretul este diferit. Mai mult decat atat, in acest moment nu vad de ce ar exista o promotie la acest produs din moment ce scrie si pe site ca nu este in stocul nostru.

      Răspunde
      • Stiu ca articolul este de un an dar ma refeream ca a crescut pretul, ma gandeam caci cu trecerea anilor preturile mai scad nu sa creasca la aceste produse.
        O seara buna.

        Răspunde
        • Liviu, acesta a fost pretul de baza al acestei biciclete, ca am avut noi diverse promotii este partea a 2-a. Acum nu mai avem promotii la acest produs deoarece Z-tech nu il mai produce, suntem in cautarea unui alt producator pentru acest model care a fost un adevarat succes!

          Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.